Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire vagy feddhetetlen?...

Mennyire vagy feddhetetlen? Téged meg lehet vásárolni?

Figyelt kérdés

Van itt olyan aki ki tudja magáról jelenteni hogy nincs az a helyzet amiben a morális értékrendjét háttérbe szorítva képes lenne valamiért kenőpénzt elfogadni? Én részemről a világ összes pénzéért sem. Nyilván nem csak pénzre kell gondolni hanem bármilyen előnyre.

Léteznek igazi Serpico-k a való életben?

2021. febr. 5. 22:16
A kérdező szavazást indított:
Szeretnék, de sajnos nem tudok ellenállni, meg különben is más ezt csinálja.
Nem szívesen, de muszáj ha érvényesülni akarok.
Simán, a lényeg hogy senki ne tudja meg.
Nem lehet.
31 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
55%
BÁRMIT megtennék egy elegendő összegért.
2021. febr. 5. 22:23
 2/51 anonim ***** válasza:
80%
Számomra a becsület, az őszinteség, erkölcsösség pénzzel nem kifejezhető dolgok. De ugyanilyennek mondanám a szeretet, a barátságot, vagy akár az egészséget is.
2021. febr. 5. 22:27
 3/51 anonim ***** válasza:
54%

A megfelelő összeggel mindenki megvásárolható. MINDENKI.

Gondolj csak az olyan sztorikra, amikor kiderül hogy olyan kaliberű sztárok mint Jennifer Lopez, Elton John, Beyoncé, Mariah Carey, suttyomban milyen magánrendezvényekre eljárnak haknizni, orosz oligarchák, közel-keleti diktátorok esküvőin meg szülinapi partijain lépnek fel néhány millió dollárért.

2021. febr. 5. 22:32
 4/51 anonim ***** válasza:
62%
Mindenkinek van valami olyan álma, akár pénz, akár élmény, utazás, bármi, amiért eladja magát. Csak a kamu "lovagk" még annyi gerincel se rendelkeznek, hogy ezt felvállalják.
2021. febr. 5. 22:34
 5/51 A kérdező kommentje:
Kérem hogy ennél a kérdésnél senki ne legyen szarkasztikus stb. Komolyan kérdezem.
 6/51 anonim ***** válasza:
60%

Azért a pénz elég fontos, és ha nem lenne már gondom vele, akkor azért sok mindent megtennék.

Azért nem úgy, mint az első, a bármi hatalmas túlzás, de elég sok dolgot.

Én még csak nem is érezném magam rossz embernek emiatt, ha kapsz egy lehetőséget az élettől, akkor élj vele. (Bizonyos határokig)

7/51 A kérdező kommentje:
Nem vonatkozik senkire csak az elkövetkezendő válaszokra értettem.
2021. febr. 5. 22:35
 8/51 A kérdező kommentje:
őhm, huhh pontosítanék a kérdésen, nem voltam elég világos. Az hogy ki hol haknizik az egy dolog, neki belefér akkor is ha utálja, igazából "rossznak" sem nevezném... Én pl olyan dolgokra gondolok hogy mit tudom én dolgozol egy cégnél ahol lenne lehetőséged saját zsebre dolgozni...megtennéd? Vagy másik dolog: pl hallgass valamiről, mert hagyod hogy pénzel betömjék a szád.
2021. febr. 5. 22:38
 9/51 A kérdező kommentje:
Engem tényleg nem lehet olyannal ami nekem nem fér bele. Nem gondolom magam sem lovagnak sem kamunak, csak nem és kész.
2021. febr. 5. 22:39
 10/51 A kérdező kommentje:
vagy nyilván ott van a korrupció
2021. febr. 5. 22:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!