Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire vagy feddhetetlen?...

Mennyire vagy feddhetetlen? Téged meg lehet vásárolni?

Figyelt kérdés

Van itt olyan aki ki tudja magáról jelenteni hogy nincs az a helyzet amiben a morális értékrendjét háttérbe szorítva képes lenne valamiért kenőpénzt elfogadni? Én részemről a világ összes pénzéért sem. Nyilván nem csak pénzre kell gondolni hanem bármilyen előnyre.

Léteznek igazi Serpico-k a való életben?

2021. febr. 5. 22:16
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább azt mondom, hogy vannak helyzetek amikor a becsületem, barátságom, családom többet ér mint a pénz. De vannak helyzetek amikor szemrebbenés nélkül elfogadnám a pénzt, vagyis megvásárolható vagyok.
2021. febr. 5. 22:41
 12/51 anonim ***** válasza:
71%
Ezt azért mondod, mert nem kerültél még abba a helyzetbe, ennyire egyszerű
2021. febr. 5. 22:41
 13/51 anonim ***** válasza:
38%
Hát nem tudom. Ha valaki felajánl 1 milliárd eurót valakinek megöléséért, elvállalnám. Ha lebukok, leülök pár évet, majd szabadulásom után olyan szabad életem lesz, mint még senkinek sem volt.
2021. febr. 5. 22:43
 14/51 A kérdező kommentje:
De attól hogy van pénzed, még egy patkány leszel, egy szar ember ahogyan hozzájutottál. Ez nem zavarna?
2021. febr. 5. 22:46
 15/51 A kérdező kommentje:
De jó persze, elmondtad, nem ítélkezem, bocsánat, csak kikívánkozott belőle, elnézést.
2021. febr. 5. 22:47
 16/51 anonim ***** válasza:
50%
Semmi gond, megértelek. Számomra érdektelen, hogy milyen módon jutok el a célba.
2021. febr. 5. 22:48
 17/51 A kérdező kommentje:

"Ezt azért mondod, mert nem kerültél még abba a helyzetbe, ennyire egyszerű"

Nem tudom hogy ez nekem szólt-e, de honnan tudod hogy nem kerültem olyan helyzetbe még? Ezt most ne vedd sértőnek, mert nem azért kérdezem meg, de te azért mondod ezt, mert magadból indulsz ki?

2021. febr. 5. 22:49
 18/51 anonim ***** válasza:
69%

Nem, nem azért mondom, hanem azért, mert biztos, hogy nem kerültél még olyan helyzetbe. Akiknek ilyen dolgokat felajánlanak, azok az emberek nem itt kérdezgetnek. No offense, de ez így van. Mindenkinek megvan az ára, csak a mibenlét és a mérték a kérdéses.

2021. febr. 5. 22:51
 19/51 anonim ***** válasza:
Van az a pénz.
2021. febr. 5. 22:52
 20/51 A kérdező kommentje:

"Nem, nem azért mondom, hanem azért, mert biztos, hogy nem kerültél még olyan helyzetbe. Akiknek ilyen dolgokat felajánlanak, azok az emberek nem itt kérdezgetnek. No offense, de ez így van. Mindenkinek megvan az ára, csak a mibenlét és a mérték a kérdéses."

Nem tudod mennyire kilátástalanul és nyomorult módon ragaszkodom a "tisztasághoz" :D De tudod mit q va jó érzés! Találkoztam már ilyen emberrel, mint te. Egyszerűen nem akarta elhinni, hogy akármit ajánl fel folyamatosan nemet mondok látszólag a józan ésszel ellentétesen cselekedve. Úgy nézett rám, mintha valami életképtelen nyomorék lennék.

Én nem akarok itt senkit sem képezni, csak nem értem miért olyan hihetetlen ez..

2021. febr. 5. 22:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!