Mi a véleményetek a Marilyn Mansont ért támadásokról, szerintetek igazak?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon elferdítik a valóságot.2021. febr. 4. 16:36
11/18 anonim válasza:
Még a rajongói is azt mondják, hogy egy büdös s.ggfej.
Azért az sokat elárul a társadalomról, hogy az első reakció az áldozat hibáztatás ("mér volt vele, úgyis ribbanc, miért csak most, csak kitalálta, biztos pénzt akar, most ez nagy divat, stb).
12/18 anonim válasza:
Gondolom egy kis pénzt akarnak legombolni róla.
13/18 anonim válasza:
#8: Soha a büdös életben nem hallottam erről a csajról, most meg már tudom, hogy kicsoda, tessék, meg is van az indok! Mert mindegy, hogy miért ismernek, csak ismerjenek! Mindegy, hogy mit írnak rólad, csak írjanak! Ilyen ez a popszakma. A nők most végighaknizzák az össze médiát vele, hogy mekkora áldozatok. Máris celebek.
14/18 anonim válasza:
Persze, hogy nem hallotál róla, mert egy műveletlen senkiházi vagy. És erre még büszke is. Na ez a durva.
15/18 anonim válasza:
#14: Ja, mert tudni, hogy ki ez a csaj az alapműveltség része. Hát a tiedé lehet.
17/18 anonim válasza:
Azt azért érdemes tudni, hogy Evan egészen addig nem költözött el Mansontól, amíg - amúgy Manson segítségével - be nem indult a karrierje, annak ellenére, hogy elvileg össze meg vissza volt bántalmazva.
18/18 anonim válasza:
A karrierje gyerekkorában indult, de ez téged egy kicsit se zavarjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!