Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lenne hatalmatok, mit változta...

Lenne hatalmatok, mit változtatnátok meg a világban?

Figyelt kérdés

Indítok szavazást, de kommentben szintén leírhatjátok.

Kíváncsi vagyok erre nagyon.

2021. febr. 4. 14:03
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
91%
Nem csak mi élünk ezen a bolygón, nem engedném, hogy több esőerdőt kiírtsanak, tiszteletben kellene tartani az élővilágot, visszafordítani a szennyezést, a műanyagot azonnal betiltanám. Írtátok, hogy be kell szűntetni a pénzt, egyetértek. Mindjárt elveszne a hatalma sok gonosz embernek. A fő, hogy megfelelő oktatást kapjon mindenki ingyen, magas színvonalon, hisz a tanult ember nyitott ember. Egyesíteném a világ országait, tartsunk össze, a cél, hogy mindenki egyenlő legyen, és egyenlőként éljen.
2021. febr. 6. 14:29
 32/34 anonim ***** válasza:
71%
Mindent. Negyedik dimenzoóa tudásom van. Megváltanám a világot.
2021. febr. 7. 09:20
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó az önismereti foglalkozás felvetése, én is valami hasonlót.

Nem változtatnám meg mások gondolkodását, hiszen mi alapján mondom azt, hogy én tudom, merre kellene?

Abban viszont segítenék nekik, hogy meglegyenek az eszközeik és a lehetőségük arra, hogy kitörjenek azokból a sémákból, amelyeket a szocializációjuk során szereztek, és az új impulzusok ismeretében szabadabban dönthessenek arról, merre is akarnak haladni.

2021. febr. 7. 13:31
 34/34 anonim ***** válasza:
83%

Iq és eq szinthez kötném a gyerekvállalást. A népesség probléma megoldódna.

Bár szívem szerint az emberiséget úgy kompletten eltörölném. Jöjjön az apokalipszis.

2021. febr. 7. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!