Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lenne hatalmatok, mit változta...

Lenne hatalmatok, mit változtatnátok meg a világban?

Figyelt kérdés

Indítok szavazást, de kommentben szintén leírhatjátok.

Kíváncsi vagyok erre nagyon.

2021. febr. 4. 14:03
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Venusz projekt pontosan arról szól, hogy a mai technologiank már megfelelő hozzá, hogy mindenkinek egyenlően meglehetne mindene, senkinek nem kellene nélkülöznie semkiben, sokkal egeszségesebben elhetnenk, sokkal környezetbaratabban a pénz nélkül...

Ma már nem a társadalom fejlesztésére szolgál a pénz, pusztan az 1% hatalmát szolgallja, és betonozza be... hiába van meg a technológiánk egy tiszta élhető jövőre, a pénz miatt ki fogunk pusztulni... az 1% pénzéhsége miqtt addig fogjuk égetni a fosszílis energiahordozókat, addig szennyezzük az óceánokat a műanyag hulladékkal szb stb amig elhetettlenné nem válik ez a bolygó... a társadalom ma már vígan ellenne pénz nélkül... ez egy rég elavult rendszer. Ami csak akadályozza a fejlődésünket.

2021. febr. 4. 15:57
 12/34 anonim ***** válasza:
75%

12

Ilyet csak szegényektől hallok.

2021. febr. 4. 16:11
 13/34 Blenderman válasza:
68%
Bevezetném az instant karmát. Amit szándékosan teszel embertársaddal, azonnal érzed magadon. Nem holnap, nem következő életedben, nem bla-bla-bla. Azonnal. Minden ártó szándék kikopna nagyon hamar a mindennapokból.
2021. febr. 4. 16:30
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
El se hiszem, hogy valaki itt rajtam kívül is megemlíti a Vénusz projektet és a pénz nélküli világot. :) Beszélgethetnénk 14.23as válaszoló.
2021. febr. 4. 17:33
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként szerintem attól, hogy megszűnteted a vallást vagy a homoszexualitást, attól még a kutyából nem lesz szalonna. Ha valaki most a vallás miatt érzi magát kiválasztottnak, akkor ha nincs vallás keres más okot, hogy így érezzen. Ha valaki azért néz le valakit, mert meleg, akkor hiába szűnteted meg, keres más okot, hogy lenézhessen másokat. Ezektől szerintem semmi nem oldódna meg.

Én egy olyat változtatnék, hogy több intelligenciája legyen az embereknek. Szóval, hogy értelmesebbek legyünk. Nem tudom, hogy ennek pozitív hatása lenne-e. Lehetsz intelligensen is szar alak, de ezt megváltoztatnám. Csak úgy.

2021. febr. 4. 17:37
 16/34 anonim ***** válasza:
82%
Ha megszünteted a vallást, nő az átlagos intelligencia. Két légy egy csapásra.
2021. febr. 4. 17:39
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem inkább fordítva? Ha nő az átlagos intelligencia, akkor csökken a vallások száma? Attól, hogy a vallás megszűnik, nem leszel okosabb.

#16 voltam.

2021. febr. 4. 17:43
 18/34 anonim ***** válasza:
69%

18

Ez így valóban jobban hangzik, de szerintem az én verziómnak is van értelme. Ha az ember nem a hitével magyarázza az élet nagy kérdéseit, akkor kénytelen lesz kutatni.

2021. febr. 4. 17:45
 19/34 anonim ***** válasza:
69%

#9 azért törölnéd el a pénzt, mert jelenleg most neked nem jut belőle.

100+ milliós vagyonod volna.. eszedbe se jutna a pénz eltörlése (vagy az arról való lemondás)

2021. febr. 4. 17:45
 20/34 anonim ***** válasza:
52%
Akibe szorult elég empátia és emberség, az gazdagon is törekedne egy szebb világ megteremtésére, akibe meg nem, vagy kiölték belőle az úgyis megmarad egy felszínes, önimádó, behódoló kis emberszerűségnek. Őket már úgyis csak valami felsőbb erő lenne képes meggyőzni. Sajnálom azért, hogy valakit nem undorít és rendít meg a kizsákmányolás okozta mindennapos nyomor és szenvedés. De szerencsére mások vagyunk.
2021. febr. 4. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!