Lenne hatalmatok, mit változtatnátok meg a világban?
Figyelt kérdés
Indítok szavazást, de kommentben szintén leírhatjátok.
Kíváncsi vagyok erre nagyon.
2021. febr. 4. 14:03
21/34 anonim válasza:
A legtöbb fizikus akik magas szinten művelik, előbb utóbb megtérnek valamely valláshoz, mert nincs más magyarázatuk...
Aki szerint a vallás kizárja az intelligenciát, nos az nem velettlenül lóg gyakorikérdéseken munkaidőben :D
22/34 anonim válasza:
13 akkor most melle lőttél, mert sokminden vagyok, de szegény nem :)
23/34 anonim válasza:
22
Statisztikák mégis ezt mutatják. Nem zárja ki az intelligenciák, de az tény, hogy a vallásos emberek alacsonyabb IQ-val rendelkeznek.
24/34 anonim válasza:
Csak azt a statisztikát hiszem el, amelyiket en hamisítom.
25/34 anonim válasza:
Olyan vicces amikor a megrögzött és legtöbbször csak a divat miatt vallás ellenes emberek szerencsétlenül vergődve próbálják lehúzni a vallásosakat. :D Szerencsére a nyilvánvaló tényekkel még ők se mehetnek szembe. A nagy tudósok, feltalálók nagy része mind vallásos volt.
26/34 anonim válasza:
26: ennél nagyobb kamu hülyeség ma nem olvastam. Több kutató, tudós is volt, aki hitt isten létezésében, DE NEM VALLÁSOS volt. Sőt, a legtöbb, aki az elmúlt pár száz évben élt ezek közül, és maradt fent a valódi megnyilvánulásaiból bármi, az hangsúlyozta, hogy az ő istenképe nem egyezik meg a szakállas óriásbácsival, ami az elkorcsult keresztény vallásból jött, ahogy a legtöbbjük abban is hasonlóan nyilatkozott, hogy nem a tudatos teremtésben hisz. Sorry.
28/34 anonim válasza:
Politikusok helyett tudósokat bíznék meg az országok vezetésével.
29/34 anonim válasza:
28
Így van, ezt én is támogatnám. Ha ez globálisan így működne, már nem csak ezen a sárgolyón laknának emberek.
30/34 anonim válasza:
Így an, mert aki "vallásos" az csakis keresztény lehet... na pont idáig terjed az eszetek... és még ti beszéltek intelligenciáról :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!