Hogy fogadjam el, hogy roma vagyok?
Legyél udvarias, rendes, ápolt, kedves, ne cigánykodjál (ez alatt értsd: ruhák, hajstílus, cipő, stb. Tudod ahogy öltözködnek a romák és cigánykodó magyarok többsége (utóbbi elég gáz))
Ha ezeket betartod, hidd el szeretni fognak téged és tesznek alólad “utálom” kivételt. :)
Ha nem vagy sötétbőrű, akkor az emberek többségének fel sem tűnik. Akinek meg igen, az egy jó mérce. Akit nem zavar, azt engedd be az életedbe mert helyén van az értékrendje, aki pedig a származásod miatt lenéz, annak nem számít a véleménye, mert még ha nem is roma, normális embert nem sikerült belőle nevelnie a szüleinek.
Nekem vegyes tapasztalatom van a romákkal. Vannak nagyon rossz élményeim, de jók is. Tinikoromban volt 3 roma barátnőm, és a lépcsőházunkban a mai napig lakik egy roma család, az apánál kedvesebb, normálisabb, becsületesebb, tisztességesebb, szorgalmasabb, segítőkészebb embert ritkán látni.
Engem senkinek a származása nem érdekel, csak azt nézem hogy milyen ember. Ha valami nem tetszik a viselkedésében akkor felőlem akármilyen származású lehet, elítélem és nem tudok vele azonosulni. Ha pedig rendes, akkor szintén tökmindegy a származása. Mindenkit a belső tulajdonságai alapján ítélek meg.
Manapság már nem csak a cigányokat utálják az emberek. Hanem mindenki mást, akinek kicsit jobb az élete.
Legyél büszke cigány gyerek.és dolgozz szorgalmasan, h legyen jogsi meg autó.
Hallod, ha majd csinálod a kresz vizsgát, nagyon figyelj oda az egyik becsapós kérdésre. A képen van egy fekete tábla, fehér számokkal. Azt kérdezi milyen tábla. IGAZÁBOL ILYEN NEM IS LÉTEZIK!
Állandóan azt a választ jelöltem be, h útmelletti sebességmérő.
Tudod amelyik kiirja lassíts.
Ez a fekete tábla azt jelenti kreszben, hogy a táblán jelzett sebességgel kell megközelíteni a zebrát.
Ilyen gci kérdés nincs a világon.
Gondoltam elmondom. Mindenkinél feldobja ezt a becsapós szart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!