Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Félvér vagyok (magyar-cigány)...

Félvér vagyok (magyar-cigány) és ezért utálom magam, hogy fogadjam el magam?

Figyelt kérdés

Én 16 éves vagyok félvér(magyar-cigány),ezért sokan szídnak bár ők nemtudják hogy én félvér vagyok de szerintem ez semmitse változtatna a dolgon.Vannak rendes szüleim,a családban senkise tolvaly,stb.Anyám a cigány a családban, de ő nagyon rendes,ápolt.Sokan szeretik annak ellenére hogy cigány pl.: apám :D .Középsulba járok 10.-be, sok haverom van a suliba de egy cigány sem a haverom mert én öszintén rühellem őket és ahogy viselkednek.Kiskoromban még a börszínem fehér volt de ezek szerint a félvérek könnyen barnulnak le, mert nekem most barna a böröm de nem annyira mint a full cigányoknak.Nem egobol mondom csak szeretném ezeket is tisztázni hogy sokan tartanak engem rendesnek ,segítőkésznek.

Értelmes válaszokat várok!!

2014. nov. 15. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
19%
Nem magadat kell elfogadnod, hanem másoknak téged.
2014. nov. 15. 18:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én a te helyedben nem érdekelne az hogy ki mit gondol rólad!

Ha mindig másoknak akarsz megfelelni és azokkal törödsz ki mit gondol rólad be fogsz csavarodni meg fogsz bolondulni.

Ne érdekeljen ha te jól érzed magadat a bőrödben akkor kit érdekel?!

Nézd ha örökké bántani fog az hogy sokan elő ítéletesek akkor hamar elpatkolsz a sok idegtől a sok feszültségtől. Én is ilyen voltam hogy mindig sokat sírtam és sok igazságtalan dolgok történtek velem én nekem a családomat lenézték az anyám miatt mert alkesz az anyám és emiatt lenéztek engem és csúfoltak és azt hitték biztos én is ilyen vagyok de amint elkeztem letojni másokat és csak azzal törödni hogy nekem jó legyen sokkal boldogabb vagyok!

2014. nov. 15. 18:42
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2014. nov. 15. 20:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan félcigány (lány) ismerősöm, aki ha magyarok közt van eszembe sem jutna hogy mi, viszont az az érdekes, hogy ha cigányok közt van, akkor nagyon kiütközik hogy ő is az, csak éppen szőke.

Azt mondod nem tartod velük a kapcsolatot, meg rendes, segítőkész vagy. Szerintem nincs itt akkora gond amilyennek érzed. Barátkozz meg magaddal, fogadd el magad, és élvezd az életet!

Szidnak téged? Valahogy meg kéne kérdezni tőlük, hogy mi is a bajuk veled. Gyanús hogy nem is tudnak rendes választ adni. Hátha akkor észbe kapnak.

2014. nov. 15. 20:42
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2014. nov. 15. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!