Milyen emberre mondják hogy lakótelepi proli?
Szövegértés hiánya fenn áll ismét🤦♀️🤦♀️
Imádtok kötekedni,igaz?😉😉
Én sem értettem egy ideig a prolizást vidékiként, aztán feljöttem Budapestre és megismertem pár igazi sztereotipikus prolit. Azokra használják, akiket a kőbányai panelekből látsz kijönni full melegítő szettben és az első kérdésük amikor meglátnak az az, hogy "van egy szál cigid?". :D
Ugyanezek az emberek nyomatják full hangerőn a zenét a szomszédok örömére és hugyozzák tele a lépcsőházat full részegen és/vagy becuccozva.
Persze tudom, hogy panellakó és panellakó közt is van különbség, tesóm pl. Budának egy jó környékén bérelt lakást mielőtt házat vett, oda élvezet volt járni, mert annyira pozitívak meg kedvesek voltak az emberek a telepen.
6: Ezt én sem kedvelem Puzsérban, sokszor idegesít, de a régi önmagához képest egyre kevesebbszer alkalmazza ezt a "technikát". Az érvelési mechanikája egyébként meglepően jó, még ha sokszor nem is értek egyet vele, csak arról kéne letennie, hogy elnyomja a partnereit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!