Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen emberre mondják hogy...

Milyen emberre mondják hogy lakótelepi proli?

Figyelt kérdés
Felénk egy lakótelepi lakás karcolja a 30 milliót. Akkor miért proli aki lakótelepen él? Milyen típusú emberre mondják? (Kérek ne azokat minősítsétek akik ilyeneket mondanak, mert én is tudom, hogy bunkók. Csak nem értem kikre értik, használják ezt.) Köszönöm!
2021. febr. 2. 16:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

9:

Most használtad :-)

2021. febr. 2. 18:22
 12/19 anonim ***** válasza:
50%

Szövegértés hiánya fenn áll ismét🤦‍♀️🤦‍♀️

Imádtok kötekedni,igaz?😉😉

2021. febr. 2. 18:24
 13/19 anonim ***** válasza:
Igaz
2021. febr. 2. 18:25
 14/19 anonim ***** válasza:
81%

Én sem értettem egy ideig a prolizást vidékiként, aztán feljöttem Budapestre és megismertem pár igazi sztereotipikus prolit. Azokra használják, akiket a kőbányai panelekből látsz kijönni full melegítő szettben és az első kérdésük amikor meglátnak az az, hogy "van egy szál cigid?". :D

Ugyanezek az emberek nyomatják full hangerőn a zenét a szomszédok örömére és hugyozzák tele a lépcsőházat full részegen és/vagy becuccozva.

Persze tudom, hogy panellakó és panellakó közt is van különbség, tesóm pl. Budának egy jó környékén bérelt lakást mielőtt házat vett, oda élvezet volt járni, mert annyira pozitívak meg kedvesek voltak az emberek a telepen.

6: Ezt én sem kedvelem Puzsérban, sokszor idegesít, de a régi önmagához képest egyre kevesebbszer alkalmazza ezt a "technikát". Az érvelési mechanikája egyébként meglepően jó, még ha sokszor nem is értek egyet vele, csak arról kéne letennie, hogy elnyomja a partnereit.

2021. febr. 2. 18:54
 15/19 anonim ***** válasza:
21%
Mások oda hugynak a tesód meg oda élvezett... Mi a különbség?
2021. febr. 2. 20:47
 16/19 anonim ***** válasza:
#14 Budán bérelek lakást, panel lakótelepen. Vannak érdekes szomszédaim. Ha ez nem proli, akkor félek megtudni, mi az, ami már annak számít.
2021. febr. 4. 05:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem ok nélkül lett negatív kicsengése, mert bár a munkásosztálynak igen fontos szerepe van a társadalomban, de a legnagyobb arányban a munkásosztályban fordul elő a kulturálatlanság, neveletlenség, bunkóság, tudatlanság, szocializációzatlanság, együttélési képtelenség, empátia és toleranciahiány stb. is. Valószínű azért mert nem követelte meg sok szakterület ezeket és az emberi lény hajlamos lusta lenni, ha valamit nem követelnek meg tőle, így kialakult a negatív munkásréteg és átalakult a proli szó jelentése is.
2021. febr. 6. 11:12
 18/19 anonim ***** válasza:
A panelproli abból is eredhet hogy amikor megepultek a lakótelepek akkor rengeteg olyan embernek lett kiutalva panellakas aki addig földszintes vagy körgangos , szobakonyhas, komfortnelkuli bérlakásban élt, ahol általában a társadalom alja rétege élt. Ezek költöztek a lakotelepre és belőlük jó pár lakótelepi proli lett.
dec. 27. 14:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Aljaréteg a körgangos ház lakója? Városban kb. mindenki olyanban élt, amíg nem voltak lakótelepek :D
dec. 28. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!