Miért gúnyolt ki néha a lakótelepi tini "banda"?
Lakótelepen élek és sokszor amikor sétálok hazafele,akkor látom,hogy ott bandázik egy tucat tiniből álló csapat (magyar-czigány vegyesen).
Amikor elmegyek mellettük,néha beszólnak: "Jáj,de szép vagy"
Az is előfordult,hogy állok a buszmegállóba és a fiatal roma lányok,pedig nézek engem és kuncognak,de rohadtul idegesítő néha.
Nem nagyon fordulnak elő ilyenek velem szerencsére,de amikor igen,akkor felbosszantom magam.
Veletek is előfordult már ilyen?
Szerintem nem vagyok csúnya. Inkább azért csinálják,mert retardált tinik és így szórakoztatják magukat?
czigány? :D
amúgy ja,egyeseknek ez a szórakozás
2-es csak azért írtam így,hogy a moderátor ne törölje a kérdést rasszizmus miatt.
3-as,fiú vagyok. Egyébként jobbára a lányok csinálják ezt.
Ne nagyon keménykedjél. Nekik ez a hazai pálya.
Van, hogy van értelme keménykedni, pl ha ugyanabban a buszmegállóban áll a csaj aki tetszik, de így a semmiért nincs. Meg valószínűleg túlerőben vannak.
Légy velük jófej és kedves. Ha azt mondják szép vagy, mond, hogy köszönöd szépen. Ha meg kuncognak néz rájuk, és egy visszafogott mosollyal az arcodon bólogass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!