A rockertiniknél miért ezek a metál zenekarok a menők, mint a Black Veil Brides?
Én ezeket szeretem BVB, Bring Me The horizon, ramstein, blink-182, skillet,canibal corpse, green day,de nem divatrocker vagyok és nem is tini de a suliba ahova járok sokan még azt se tudják hogy eggyes zenekarok miről énekelnek de állítólag imádják őket szerintem sokan csak divatból hallgatják újra pl az acdc t vagy guns n rosest mert most az a menő
17/L (bocsi a helyesírási hibákért)
már nem azért, de a rockereket nem érdekli a divat! nem értem, hogy miért akadtál fenn azon, hogy ki milyen rockot szeret.
a lényeg nem azon van, hogy kinek mi jön át, mit vált ki belőle? mert számomra ez a fontos.
bár én nem hallgatok populáris rockot, zavar, ha a rockerek nem összetartanak, hanem leszólják a másik kedvencét...
14/L
3-as válaszra: Mi az, hogy nem érdekli a rockereket a divat, miközben a stílusnak saját öltözködési szokásai, közhelyes szövegei vannak stb...
És az összetartásról: A rockerek között olyan nincs! Mert nem hajlandóak új dolgokat megismerni, nem akarnak kitörni a szűk látókörűségből és megmaradnak az igénytelen kocsmarock stílusuknál. Ha megismernének az emberek jó pár underground zenekart, elmennének 4 underground zenekar koncertjére 500 Ft-ért vagy venne a zenekartól pólót, korongot, bakelitet, pulóvert stb., az lenne az összetartás.
Hát nem tudom, én nekem nem jön be a BVB. :D
Én mondjuk hallgatok mindenfélét: Sex Pistols, Exploited, GNR, Misfits, Nirvana de még ott a Hollywood Undead, LP, Pierce the Veil, blessthefall, Motionless in White, Sum 41 és még a végletekig sorolhatnám.
Szóval én elég vegyesen tolom régiekbôl, újakból egyaránt.
De azt azért engem is érdekelne, hogy miért van az ha valakin meglátok egy BMTH pólót, de fogalma sincs hogy mi a The Clash meg ilyenek. Annyira beszûkült a látókörük, hogy a régi, öreg zenéket egyáltalán nem menô hallgatniuk? Nem tudom.
De elég érdekesek. :D
Na, nekem ez Black veil brides nem tetszik,bár tini sem vagyok,lassan huszonéves kor közepén járok már:D
9-es válaszoló,nem akarlak megbántani,de amiket felsoroltál azok szerintem pont a "tinimágnes" kategória,ez már akkor is így volt,mikor én voltam tini. De nem baj,pl alvint én is szeretem.
Összetartozás meg..Anno nekünk mikor volt rock fesztivál és jó sokan jöttek más városokból is,akkor volt,hogy több különböző csapat összeverődött és együtt mentünk,közben lazán megkínáltuk egymást piából,kajából ami épp ilyen volt nálunk.
Vagy csak elment melletted egy rocker az utcán és rád mosolygott, vagy mutatott egy metálvillát.:D Na ezeket a dolgokat neveztem én összetartásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!