Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi van az emberekkel? Mi ez a...

Mi van az emberekkel? Mi ez a flusztráció?

Figyelt kérdés

Más is tapasztalta ezt? Tényleg flusztráltabbak az emberek? A covid mehetett az az agyukra v mi?? (Budapest) Írok néhány személyes példát, h megértsétek, h mire gondolok.

Leszálltam a buszról, de nagy tömeg lett körülöttem, gondoltam várok egy kicsit, h elférjek mellettük. Elővettem a telefonom, h megnézem közben mennyi az idő (vonat miatt), erre egy idős fószer, már üvöltött is rám, h előre nézzek. Hisz nem indultam semerre, nem mentem neki senkinek, nem értettem az egész szituációt, ő keveredett bele a szembe jövő tömegbe.

Másik: Éjszakás műszak után ugye az embernek semmi kedve sincs a tömegközlekedésen állni, ilyenkor én is törekszek arra, h jusson ülőhely. Normálisan felszálltam a metróra, ki is néztem magamnak egy helyet, nem tolakodtam, le is ültem, erre egy fiatal lány is oda pályázhatott a másik oldalról, mert megállt egy pillanatra előttem és azt mondta, h "ba*** meg" és hátat fordított, elment máshova. Ez a kettő konkrétan 1 napon történt.

Egy korábbi alkalommal, nagyon hideg volt, mínuszok röpködnek. Ugye kötelező a maszk viselése, de én szemüveges vagyok, a szemüvegem, pedig szinte azonnal bepárásodik ilyen hidegben és kb az orromig se látok. Ha leveszem a szemüvegem, akkor se jobb a helyzet, sajnos erős a dioptriám. A metró megállójába próbáltam bebotorkálni, a fal mellett kapaszkodtam, kb csiga tempóban haladtam. Elém lépett valaki, persze az árnyat láttam magam előtt, de nem tudtam kitérni előle, megállatam, amíg kikerül, de ehelyett hosszasan üvöltött velem, h igazam van, menjek is neki...és hasonlókat.

Ezek teljesen ledöbbentettek, előtte ilyet sose tapasztaltam, pedig mindig is konfliktus kerülő ember voltam, most is az vagyok. Nagyon megviseltek ezek a helyzetek, rosszul viselem a komfilktusokat :/

Mit tehetek, h ezek ne ismétlődnek? Csak örlöm magam rajta :/

Vagy lehet, h csak én vagyok figyelmetlen?

2021. jan. 27. 08:24
 1/10 anonim ***** válasza:
54%

Mindenki sokkal feszültebb, sokan elvesztették a munkájukat, vagy a megélhetésük lett bizonytalan. Nincs hol levezetni a feszkót, pl sokan a sportban, edzőterembe adták ki a felgyülemlett energiát, vagy elmentek bulizni, inni a haverokkal. Meg eleve a tudat, hogy korlátozva vannak.

Megmondom őszintén engem nem zavar se a maszk, se az, hogy 8ra érjek haza, az edzést megoldom, a sportot is, mert lovas vagyok, azt lehet, barátaimmal is szoktam találkozni. Volt, hogy házibulit csináltunk (szigorúan fél 8ig, de volt, hogy elhúzódott és ottalvós lett).

Annyi van, hogy nem hagyom, hogy bárki belém álljon, mert nem vagyok senkinek se a lábtörlője.

2021. jan. 27. 08:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

1.Nem tehetsz semmit sem hogy az idegbeteg barmokat kikerüld

2.Ne agyalj ezen,mert negatív energia

3.Be vannak kattanva a Covid hisztéria miatt és másokon vezetik le az idegességüket ami tipikus ostoba ember reakció

4.Ha kötöszködnek te csak mosolyogj rajtuk,mert az ilyenek ellen ez a legjobb fegyver.Próbáld ki és meglátod fel se fogod venni

2021. jan. 27. 08:36
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
2021. jan. 27. 09:02
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
Am is ölik egymást az emberek
2021. jan. 27. 09:02
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
#3-as az a kép😁😁
2021. jan. 27. 09:22
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
2x is sikerült elcseszned a "frusztráció" szót. 😄
2021. jan. 27. 10:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Covid elott is ilyenek voltunk. 😂😁
2021. jan. 27. 12:37
 8/10 A kérdező kommentje:

Bocs, éjszakás műszak után írtam ki, szerintem a hamut is maunak mondtam volna... Fogalmam sincs, h miért nem figyeltem oda az írásra, na de nem is ez a lényeg. Én is később vettem észre, mikor visszaolvastam a kérdésem.

Csak annyira rosszul estek ezek a helyzetek, h gondoltam rákérdezek, h Ti mit tapasztaltok, az első 2 sztori ma reggel történt

2021. jan. 27. 15:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Én a helyedben kikérném magamnak, hogy mégis milyen jogon beszélnek/ szólnak hozzád ilyen stílusban. Más bunkóságán felesleges rágnod magad, mert az ilyen nem csak veled tahó, az angol királynő menne vele szembe, akkor is beszólna neki.
2021. jan. 27. 15:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sokunknak kezd sok lenni ez az egész már, szeretnénk változtatást, nyugodtabb, felszabadult életet, és ez az állandó "majd holnap jobb lesz már" hozzáállás csak tetézi a bajt.
2021. jan. 27. 18:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!