Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Eu legelhízottabb országa,...

Eu legelhízottabb országa, mentalitás lett Mo-n preferálni a dagadtságot?

Figyelt kérdés
Ledöbbent hogy Európában 1., a világban pedig 4. Helyen állunk elhízottságban/túlsúlyban, és azok az emberek akik kiteszik ezeket a rátákat, nem látják a gondot, csak piszkálják a “deszka” nőket, ahelyett hogy megkérdeznék hogy csinálják..

2021. jan. 26. 18:26
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nem igazán tudom,hogy hol piszkálják a vékonyakat,én inkább az ellenkezőjével találkoztam,viszont úgy gondolom ,hogy nem a súlya miatt piszkálja valaki a másikat,hanem ,mert egy bunkó köcsög,rosszindulatú ember és éppen abba tud belekötni.

Egy értelmes, normálisan gondolkozó ember nem fog a másik súlyával foglalkozni,persze van véleménye,de megtartja magának.

Amugy én csak a saját tapasztalatomat irhatom le.Telt vagyok,szeretek enni (sütike :) ) ,de 2 éve erőt vettem magamon ,eljártam rendszeresen terembe,edző mellett,heti 2szer,sokszor éjszakás után. Nem fogyni akartam,hanem kompenzálni a finom kaját. Persze fogytam stb..viszont anyagilag nagyon megviselt, próbáltam diétázni,de 2 hét után feladtam,mert a családnak viszont rendes ételeket kellett főznöm.

Már nem járok,nincs edzőm,egyedül meg csak dumcsiztam a teremben,annak semmi értelme.Most nem vagyok lelkileg rendben,és szuper kifogásgyártó vagyok :)

Szóval a lényeg,hogy ne más hatására történjen,hanem a saját döntés legyen a változtatás. Szerintem akaraterő kérdése az egész,lelkileg rendben kell lenni,szellemileg felkészülni és igenis olyan sikert el tud érni az ember,amire maga sem számitott :)

2021. febr. 9. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!