Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem lehet, hogy az, ahogy VV...

Nem lehet, hogy az, ahogy VV Renátó bánik a nőkkel, valójában helyes?

Figyelt kérdés

Persze kívülről nézve durva az egész (szájbaköpés, szex megvonás stb.), de sok esetben látom magam körül is azt, hogy sok nő ezt igényli.

Ez egy nőtípus. Leélnek egy életet bunkó, műveletlen, sokszor magukat a csajjal eltartató, dolgozni nem akaró senkiháziakkal. A csávó leuralja, semmibe veszi őket, miközben a csajnak minden ujjára 10 jelentkező jutna, a gyerek pedig élete végéig élhetne egyedül, ha a csaj elhagyná, mert senki más szóba nem állna vele. Mégis, maradnak az alárendelt kapcsolatban. Most, a 21-ik században szerintem senki nem tart a nő fejéhez fegyvert, hogy maradjon az elnyomója mellett, sőt, legtöbbször a barátnői, barátai is elmondják neki, hogy menjen, hagyja ott, mert ez nagyon gáz - ők mégis maradnak.

Tehát ezek a nők valójában szerintem nem akarnak elmenni, a kínzást, veszekedést, megaláztatást valahol belül kifejezetten élvezik. Akkor viszont nem lehet, hogy bármilyen szörnyű az átlagember értékrendejéhez mérten kívülről látni egy ilyen kapcsolatot, ennek a két embernek valójában minden tökéletes jó így, és erre van szükségük, békén kéne őket hagyni?

Mindenki mindig azzal jön, hogy ne foglalkozzunk mások dolgával, ilyenkor miért nem érvényes ugyanez?

2021. jan. 24. 18:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%

8, a személyeskedést mellőzd, ha kérhetlek, elég alja dolog.

Nem gondoltam hogy szükséges megemlítenem, hogy a párom nem barátkozik ilyen emberekkel, úgy gondoltam hogy mindenkinek egyértelmű a kontextusból, ahogy a Renátóról beszéltem. Tévedtem, bocs, magasabbra tippeltem a képességeidet, mint amilyenek valójában. Akkor most a szádba rágom, hogy neked is egyértelmű legyen: a párom nem barátkozik, de még csak nem is haverkodik ilyen egyedekkel. Tudod, embert barátjáról. Hála az égnek mi csak a tévében látunk ilyesmit, jó környezetben élünk.

Sajnálom hogy annyira traumatizált valami bunkó pasi, hogy úgy érzed, minden válaszolónak fröcsögve kell nekimenni, legyen az férfi vagy nő, de nem másokon kéne levezetned az abból adódó frusztrációdat, hogy bántalmazott valami gyökér.

Az pedig egyszerűen buta dolog hogy egy védtelen állatot hozol példának egy felnőtt nővel szemben. A macska nem tehet róla ha egy ilyen emberhez kerül, olyanok mint a gyerekek, a felnőtt embertől függenek. Egy felnőtt nő a macskával ellentétben tudja hogy mit akar, ki tudja nyitni a száját, nem köteles az egész ország előtt megaláznia magát a Renátóval. De ő odavan érte, ő ezt élvezi hogy így megalázzák. A villatársai is többször mondták neki hogy ezt nem kéne eltűrnie, de szerinte mindenki más hülye, csak a kis agresszor pasija a normális.

Fröcsöghetsz meg személyeskedhetsz még (bár azzal csak magadat járatod le, semmi értelme) én viszont mostantól nem reagálok a rosszindulatú hozzászólásaidra, nem szeretek trollokat etetni.

2021. jan. 24. 18:59
 12/20 anonim ***** válasza:
65%
10, pontosan. Meg is mondta a Fru többször is, hogy neki mindig ilyen pasijai voltak. Mindig bántották, mindig alázták, de ő az ilyen "rosszfiú" típust szereti.
2021. jan. 24. 19:01
 13/20 anonim ***** válasza:
61%

1-es bocsi normális férfi vagyok... nem hiszem hogy a férfi nemet járatja le... max saját magát és a szüleit testvéreit családját...

de kérdező sajnállak hogy csak most jöttél rá erre! :D

ahogy írták zsák a foltját...

az ilyen srácokra nem kell irigykedni mert milyen nőjük van... meg a nőt sem kell dramatizálni hogy jaj miért van ezzel a bunkóval jobbat érdemel... pont fordítva! ezt érdemli! ahogy mondtad nem tartanak pisztolyt a fejéhez stb ha mégis lehet menni rendőrségre...

ezek a tipikusan alja nők és srácok...

2021. jan. 24. 19:48
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

Sunshinedoll 13 vagyok... amit írtál full alaptalan személyeskedés...

az hogy neked voltak vannak ilyesfajta gondjaid nos az a te eseted...

nem mindenki veri otthon az asszonyt

valamint nem lehet elvárni idegenektől hogy helyetted tegyék helyre az életedet mert te nem tudsz jó döntéseket hozni... valamint amilyen fos bérek vannak itt az átlagos ember örül ha eltudja tartani magát nem hogy akkor még idegenek dolgába bele szólni... az megint más ha előtted történik erőszak nyilván az emberek többsége közbe lép (de nem biztos... max rendőrt hív de már az is több)

te nyugodtan mehetsz kampányolni de itt most nem a nők az áldozatok! ők az elkövetők! saját magukkal szemben!

bármikor leléphetnének sőt eleve meg választhatják hogy kikkel vannak együtt!

2021. jan. 24. 19:53
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
A "normális, rendes, kedves" férfiak majd' elélveznek arra, ha egy nőt bántalmaznak, mert hát ezt érdemli.
2021. jan. 24. 19:57
 16/20 A kérdező kommentje:

10: ezt tankönyvbe illően leírtad.

13: nem most jöttem rá minderre, csak e téma kapcsán fogalmaztam meg most a kérdést :). Bár tény, hogy én is rendes, jóravaló fiúként kezdtem - aztán rájöttem, hogy így életem végéig szűz leszek.

Amúgy kényelmes magyarázat ez, hogy pszichikai terror meg leuralás... De amikor valakit semmilyen külső tényező nem kéynszerít arra, hogy benne maradjon egy "bántalmazó" kapcsolatban, sőt ráadásul mindenki felhívja erre folyamatosan figyelmét, ott nem lehet azt mondani, hogy az illető cselekvésképtelen. És most nem az anyagilag kiszolgáltatott, meg gyerek miatt együtt maradó nőkre gondolok, hanem azokta, akiknek minden lehetőségük adott, hogy lépjenek, de ezt a bánásmódot ilyen elb*szott módon ténylegesen igénylik.

Nekem is volt egy exem, aki folyton azzal cseszegetett, hogy milyen erőszakos vagyok, meg hogy ő fél, hogy egyszer meg fogom ütni - sosem történt fizikai erőszak, mindössze annyi, hogy viták során nem hagytam magam, és sokszor felemeltem a hangom. Neki ez már erőszak volt. Mindig megmondtam neki, hogy engem nem fog ilyen jelzőkkel zsarolni és manipulálni, nyitva az ajtó, le lehet lépni. És voltam, akivel a leghosszabb ideig együtt volt, és akit még azután is hívogatott, miután lett másik barátja (én szakítottam vele, mert elmebeteg volt). Na erre a fajta erőszakos, hullámzó indulatokon alapuló kapcsolatra valójában meglepően sok nő vágyik.

2021. jan. 24. 20:41
 17/20 anonim ***** válasza:
70%

Sunshinedoll, te még mindig ugyanaz az agresszív bunkó vagy nő létedre, mint sok sok éve itt gyk-n.

És ez jellemző a feminista fajtádra, akik elvárják, hogy a férfiak segítsenek nekik, lemenjenek pincsikutyába, stb.

Mégis mire fel?

Te csak a rosszat akarod látni a férfiaktól, erre vagy egyedül nyitott.

Iszonyat megkeseredett nő vagy, szomorú, hogy ez nálad a korral csak rosszabb lesz.

Miért is kellene felszólalni az ellen, ha pl téged egy férfi oldalbarúg?

Nagy szád van, paraszt vagy, ennyi.

2021. jan. 25. 04:54
 18/20 A kérdező kommentje:
Sunshinedoll példáján látszik amúgy, hogy hányszor írják ki emberek anonim módon ugyanazt a véleményt kicsit másképpen megfogalmzva, hogy ezáltal többégnek tüntessék fel az egyébként kisebbségben lévő véleményüket. Ezekben mind hasonló az agresszív, lekezelő, cinikus hangvétel.
2021. jan. 25. 14:25
 19/20 anonim ***** válasza:

Kérdező nem csak nők nem csak ebben a témában kb minden témában! 😂😅 meg merem fogadni hogy nagyon soknak van több fiokja azzal ír le pontozzák a nekik nem tetszőt mert ennyi az életük...

Könnyen ki lehet deríteni mert az írás minták egyediek főleg online téren! Én pl abszolut nem használok vesszoket mert felesleges… erre “sokan” támadnak 😅 hát csak utólag érettségin 4-re vizsgáztam írásból 😂 (nem amúgy magyarból… mielőtt valaki ebbe is bele kötne…) és valahogy ezek az emberek mindig szemelyeskedtek és ők kezdték a kötekedést 😅

2021. jan. 25. 15:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van kérdező, egy tévés celebnél keresve sem találni jobb példaképet!
2021. jan. 25. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!