Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hétfőn cigánylakta helyre...

Hétfőn cigánylakta helyre viszek csomagot futárként?

Figyelt kérdés

Ahogy néztem a google képeket,láttam,hogy egy kis parkos lakótelepre fogok csomagot vinni.

A képeken sok ember kint ül a parkos részen. Láttam normális családokat ,kisgyerekekkel stb...

Viszont feltűnt pár roma származású ember is..

Na most én oda megyek egy csomagokkal,készpénzzel,mindennel tele lévő furgonnal. Kicsit félek.

A csomagokért fizetni is kell majd,nem is keveset. Szerintem nem roma családhoz szállítok. Egy baj van. A furgon ajtaja nem zárható,ha a raktér nyitva van. Hogyan tudnék nagyon odafigyelve,óvatosan és gyorsan túlleni ezen a helyen,hogy ne legyen baj?

2021. jan. 24. 12:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%

8-as, szerinted a futárok egyesével rakják és szállítják a csomagokat, aztán mennek vissza a központba a következőért? :D Vannak bajok...

Kérdező, annyit megtehetsz, hogy belülről próbálod meg lezárni valahogy a kocsit, hogy ne csak egy mozdulat legyen a kinyitása, vagy mondjuk nagy csomagokkal (ha vannak) eltorlaszolod az ajtót.

Ha veszélyeztetettnek érzed magad vagy a csomagokat, akkor nem vagy köteles kiszállítani amúgy. Elmész, megnézed milyen, ha úgy érzed para van megjelölöd "nem biztonságos"-nak a címet és mész tovább.

Múltkor mondta egy futár nekem, hogy épp csak megállította cím előtt a kocsit, amikor odaugrottak a cigányok és beszólogattak neki, hogy kirántják a kocsiból, ment is tovább.

2021. jan. 24. 13:59
 12/15 anonim ***** válasza:
36%

11-es:

Ertelmezd a kerdest, utana osszad az eszt. A vezeto fulke ajtaja nem zarhato amig a rakter nyitva van. Tehat amig pakol addig az elso ajto nem zarhato, ez a probelma es nem az hogy a csonagokkal teli rakter nem zarhato.

2021. jan. 24. 14:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Nyugi, csak nem elsz gond, amx ha tudnak h rendszeresen jarsz oda akkor elhet elöbb utobb kifigyelnének, de így csak nem készülhetnek rá.
2021. jan. 24. 15:11
 14/15 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, pontozd már fel a válaszokat legalább te, mert megint itt a fél antiszoc osztag lepontozgatni.
2021. jan. 24. 15:56
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyos brazil-lakta helyeken már a pizzát se viszik ki házhoz, csak a legközelebbi buszfordulóig...

Nyíregyházán a pizzériák egy időben ki is írták a honlapjukra, hog "Huszár-telepre nem szállítunk".

2021. jan. 24. 16:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!