Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik azok az emberi tulajdonság...

Mik azok az emberi tulajdonságok amiktől teljesen kiakadtok?

Figyelt kérdés
Vannak azok amiket elvisel az ember meg eltűr ès van az ami kiveri a biztosìtèkot.

2021. jan. 23. 08:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azt nagyon tudom utálni, ha valaki mindenben okosabbnak hiszi magát nálam, és intellektuálisan feljebb helyezi magát. Pl. amikor interneten elvétek egy vesszőt, és elkezd valaki okoskodni, vagy amikor kifejtem az aggályaimat a vakcinával kapcsolatban.
2021. jan. 23. 10:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok van, pld utálom:

Amikor valaki folyton kölcsön kér valamit(főleg pénzt) ,és nem adja a vissza sokáig, ha pedig megemlítem neki, akkor én vagyok a bunkó köcsög.

Mikor valaki annyira egyszerű, hogy az orráig se lát. Pld ha a közéletben csendes vagyok, akkor olyanokat kérdez, hogy "Te amúgy mindig ilyen vagy? Mással se szoktál beszélni?"

Cinikus, kritikus embereket.Mikor valaki kritizál másokat, attól függetlenül, hogy neki mije és mennyije van. Volt egy fiú ismerősöm,akinek hosszú haja volt és ápolatlan. Nagyon látszott rajta, hogy száraz, töredezett, vékonyszálú. És ugyanígy minden más is ápolatlan volt rajta: iszonyúan pattanásos arc, foltos kecskeszakáll, ápolatlan öltözködés. De mikor vele lógtam, akkor minden apró dologba belekötött más embereken. "Ez a fiú egész héten ugyanabban a nadrágban jár" "Hogy néz már ki ez a lány, nézd azt a csizmát"...

A hihetetlenül versengző és kárörvendő embereket. Akik mindent versenyként fognak fel. Ha neki jobb lett a vizsgajegye, akkor nem csak magára büszke, hanem annak is örül, hogy neked rosszabb lett.

Ha valami nem sikerült, de téged valóban nem izgat, akkor elméleteket gyárt, hogy te szomorú vagy miatta, csak nem mutatod ki.

Aki buta mint a föld, de valójában okosnak hiszi magát.

Irigy, számító embereket.

Felfelé nyal, lefelé tapos típusü embereket.

Rosszindulatú, gyűlölködő, vagy akinek semmi se felel meg soha típusú embereket.

Akik nem tudnak a saját életükkel foglalkozni, ezért mindig a mások ügyei érdekli.

Akik nem értik mi a különbség az őszinte egyenes, meg a bunkó tahó között; a magabiztosság meg a nagyképűség között.

2021. jan. 23. 12:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Mikor kéretlen is a más dolgával foglalkozik valaki.
2021. jan. 23. 13:07
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Gerinctelenség, hazudozás, kihasználás
2021. jan. 23. 13:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Tiszteletlenség, agresszió, hűtlenség, kétszínűség, kihasználás, a "nekem mindent szabad következmények nélkül" mentalitás, lelki szemetesnek nézés.

Továbbá, amikor rám írnak és panaszkodnak egy sort, felőlem nem kérdeznek és az én válaszaimat ignorálják, majd miután kiírják magukból, amit akarnak, onnantól ők már nem hajlandóak visszaírni, mert számukra ennyi volt a beszélgetés. Volt egy "barátnőm", aki elég sokszor eljátszotta már velem és most erősen gondolkodok a tiltásán..

2021. jan. 25. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!