Mik azok az emberi tulajdonságok amiktől teljesen kiakadtok?
Nàlam most a kritikus szem az.
Amikor hibàkat keresnek szűrnek bennem.
Pl gyerekkori bnőimmal anno még egy konyhakövön ülve is jokat ettünk akár csak zsíros kenyérből is, önfeledtek voltunk, rengeteget kacagtunk, nem az számitott ki hol él, milyenek a külsőségek, lépcsőházakban is bandáztunk stb.
Felnőttünk.
Azóta már olyan szemmel nézik ami nálam van, hogy uristen fehér kenyér van nálam és nem teljes kiőrlésű, kopott a küszöb, vagy szőnyeg, akàrmi, és teljesen, abszolut elvesztette már azt az önfeledt kacagos hangulatát a mai felnőtt összejöveteleink. Olyan szinten hogy abszolut nem fogadom őket.
Ugyanez párkapcsolatban.
Anno mèg szinte "játszva"lett szerelmem, barátom (együtt ugráltunk fejeseket a strandon stb), ma meg ha találkozom valakivel, azt nézi mennyit keresek, hogyan öltözöm, viselkedem, ha köhögök veletlen egyet a randin, már mást keres a neten holnaptól, minden aproság joformán a másik vizsgáztatása. Volt egy srác ami azon akadt ki amikor egy boltban a körömlakkokat néztem hogy olyan vagyok, mint amikor az öregek a piacon válogatják a tojást.
Összességében vève engem abszolut taszit az, aki "vizsgáztat", amikor kritikus szemmel néznek, ahelyett, hogy akár csak egy pillanatnak is csak az örömèt néznè, vagy önfeledt elfogadó lenne, és nem a részletekben veszne el.
Amikor nem az számit pl hogy hol ülsz, meg hogyan, meg hogy nézel ki, hanem a kettőtök közt a hangulat, az hogy egy hullámon vagytok, maga a téma amiről azo van, a "feeleng" csak.
4# elhiszem hogy ez kiakaszt, elfelejtik az emberek nèha hogy honnan jöttek ès kikkel voltak a legjobb pillanatok.
Őszintèn meg mondom hogy imádom a luxust, a pènzt a minősègi ès drága dolgokat, azt is meg mondom hogy nagyon nem ilyen környezetből származom csak ez a stílusom alakult ki.
De. Amikor elmegyek valakihez, akár ismeretlenül akár 1000 èvves barátomhoz baromira nem vizslatom a környezetèt meg őt sem. Ami nálam van az az èn stílusom az èn èletvitelem ès másoktòl ezt nem is èrtem mièrt várjam el. 😀
Èn inkább fordìtva èrzek fura tekintetet amikor a ruháimat nèzik pl olyan ismerőseim akiknek nem fontos az öltözködès. Fura mert èn bárhova beülök az èn stílusommal egy kv ra akárkivel akárhogy is van öltözve. Az hogy rajtam ing, meg drágább nadrág meg az ezekhez illő cipő, karòra van mèg nem azt jelenti hogy mellettem kellemetlenül kell èreznie magát bárkinek is hiszen milliò ember visel elegáns ruhákat. De ezeket azonnal a gazdagsággal kapcsolják össze meg gondolom pár negatìv tulajdonsággal.
Ahogy azt megkaptam már pàrszor.
"amikor először láttalak azt hittem egy bekèpzelt majom vagy, de tök jò fej vagy"
Na ugye hogy nem a ruha teszi az embert. 😀
Sajnos olyan dolgokat várunk el az emberektől amiket nem kellene, mindig az embert keresem nem azt hogy optikailag ki ő meg mi van nála.
De hát emberek vagyunk, kuszák vagyunk :)
Én így forditva, amikor nekem vannak.jobb dolgaim, azt tapasztalom, hogy vagy elkèrik, kölcsönkèrik amit soha nem kapok vissza, vagy kèrdezik bol vettem és másnap rohannak megvenni maguknak.
Még férfiak sem tudják elfogadni ha valamim szép, nem egyszer kaptam azt hogy az ő barátnőjének adjam neki vagy pl mikor exem először feljött és megtetszett nekina cipősszekrènyem, ő azt mondta rá (dicséret helyett), hogx de jo lenne Neki is egy ilyen és hasonlokat tapasztalok.mindenkinek maga felé hajlik a keze.
Az ilyen utánzáskról is külön kérdésem volt már.
A legnagyobb szerelmem eddig az volt, aki akkor is imádott ha fáradt nyűgös lestrapált voltam és épp ugy néztem ki mint egy felmosorongy, mert tökre nem az számitott neki, hogy top 100 legyek minden percben.
Hasonló barátokkal/bnőkkel akarom magam körbevenni. A szortírozásban már profi vagyok
Az, hogy sokan mennyire mások életével vannak elfoglalva.
És ítélkeznek felette. Esetleg még valakivel jól meg is beszélik, hogy fú XY életében most mi van, és ő mit csinál, és fú hogy lehet ilyet csinálni. Ők meg szentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!