A duci emberek miért szidják folyamatosan a véknyakat?
Annyira nem értem, miért van az hogy a teltebb nők megjegyzéseket tesznek azokra akik vékonyak. Ma álltam a buszmegállóban és 3 testesebb nő tőlem 2 méterre sértegetett és megjegyzéseket tett az alakomra. De nem ez volt az első eset, akinek jó alakja van az már egyből k*rva vagy r*banc... Abszolut nem értem. 15éve versenysportolok és odafigyelek az étkezésemre. Nekünk sem az ölünkbe pottyan a jó test, nyilván jól esne megenni a 4.-5. szelet csoki tortát Nekünk is. (Félre értés ne essék nem azokról a dagi nőkről beszélek akiknek egészségügyi gondjaik miatt van súlyproblémájuk hanem akiket nem érdekel a táplálkozásba, nem mozognak semmit de azért mi vagyunk a szarok, mert így nézünk ki.)
Nyilván mindenkinek más az ideál és máshogy érzi jól magát de ha nem lennének ennyire frusztráltak szerintem nem szólnának be. Vagyis engem pont nem érdekel kinek milyen a teste, ha neki úgy jó, semmi közöm nincsen hozzá.
De akkor mégis mi értelme ócsárolni valakit aki él a lehetőséggel (hogy sportol, ad magára) amivel ő nem???
Én kövér vagyok, bár a formásabb fajta, de ez lényegtelen.
Engem nagyon nagyon sokan kritizálták főleg álltalános iskolás koromban.
Pont ezért mert tudom milyen szar erzés minden nap sirva haza menni, tudom milyen mikor annyira kivan az idegrendszered hogy egy apró beszólásról, rossz nézéstől is kiakadtam
Soha senkit sem kritizálok küldő alapján. Sem nemi identitása, vallása stb alapján.
Max azokat kritizálom akik köcsögök velem és másokkal de itt nem számit a test mérete felőlem lehet vékony és kövér is ha szar alak akkor szar alakt.
Inkább fordítva szokás. Engem nem érdekel, hogy ki mennyire vékony, vagy kövér, de engem mindig bactattak a testsúlyom miatt.
Olyannyira, hogy hiába fogytam a gimi óta 20 kilót, még azóta is testképzavarral küzdök.
F
A vékonyak miért szidják állandóan a ducikat?
Egyébként, aki boldog, az nem bánt másokat. Tehát vszínű, aki másokat bánt, az önmagával nincs megelégedve és irigy.
Biztos vagy benne, hogy az alakod miatt kaprad meg a k rva, meg a r banc jelzőt? Ezen azért erdemes elgobdolkodni. Lehet hogy a sminked, az öltözködésed, vagy a viselkedésed miatt.
Amúgy gondolom ugyan azért, amiért a vékonyak szidják a telt lányokat. Mert most te is kiírtál egy kérdést, amiben várod hogy szidják a duci nőket, hogy milyen irigy és önbizalom hiányos mindegyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!