A duci emberek miért szidják folyamatosan a véknyakat?
Figyelt kérdés
Annyira nem értem, miért van az hogy a teltebb nők megjegyzéseket tesznek azokra akik vékonyak. Ma álltam a buszmegállóban és 3 testesebb nő tőlem 2 méterre sértegetett és megjegyzéseket tett az alakomra. De nem ez volt az első eset, akinek jó alakja van az már egyből k*rva vagy r*banc... Abszolut nem értem. 15éve versenysportolok és odafigyelek az étkezésemre. Nekünk sem az ölünkbe pottyan a jó test, nyilván jól esne megenni a 4.-5. szelet csoki tortát Nekünk is. (Félre értés ne essék nem azokról a dagi nőkről beszélek akiknek egészségügyi gondjaik miatt van súlyproblémájuk hanem akiket nem érdekel a táplálkozásba, nem mozognak semmit de azért mi vagyunk a szarok, mert így nézünk ki.)
Nyilván mindenkinek más az ideál és máshogy érzi jól magát de ha nem lennének ennyire frusztráltak szerintem nem szólnának be. Vagyis engem pont nem érdekel kinek milyen a teste, ha neki úgy jó, semmi közöm nincsen hozzá.
De akkor mégis mi értelme ócsárolni valakit aki él a lehetőséggel (hogy sportol, ad magára) amivel ő nem???
Simán képes lenne ő is bármire csak nincs benne elég kitartás.
2021. jan. 23. 01:18
2/19 anonim válasza:
Mert képtelenek belefektetni bármennyi energiát is, hogy fogyjanak, ezért a genetikájukra hivatkoznak. A body positivity csak a beles muffokra vonatkozik természetesen.
2021. jan. 23. 01:19
3/19 anonim válasza:
Egyszerűen féltékenyek nincs annyi akaraterejük hogy lefogyjanak ezért bántanak másokat hogy kicsit megnyugodjanak
2021. jan. 23. 01:20
4/19 anonim válasza:
Az szól be másnak, akinek magával is problémája van.
2021. jan. 23. 01:22
5/19 anonim válasza:
"Az a hülye, aki mondja."
-- Forrest Gump
2021. jan. 23. 01:25
6/19 anonim válasza:
Nem képesek belátni, hogy csak az ő hibájuk, hogy túlsúlyosak, és nem tesznek ellene.
2021. jan. 23. 01:34
7/19 anonim válasza:
Átérzem, nekem homokóra alakom van. Két testes kolléganőm folyamatosan ócsárol a hátam mögött azoknak a jóképű férfi kollégáknak. Nem nagyon csúnya dolgokat, leggyakrabban az hangzik el, hogy "csak a kutyák játszanak csontokkal" (pedig olyan vékony azért nem vagyok :D) Fogalmuk sincs arról, hogy mennyit küzdök már azért is, hogy szinten tartsam magam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!