Ha a lakóhelyemen folyamatosan kötekednek velem.Külsőmtől kezdve,hogy milyen cipő van rajtam,milyen a táskám vagy hajam.Mit tehetek ilyenkor ha már nagyon torkig vagyok az ilyen bunkókkal?
Figyelt kérdés
2020. nov. 12. 20:57
1/30 anonim válasza:
Felnőtt emberek nem szoktak ilyet, ahol én lakom pont leszarja mindenki a másikat, hogy hova és miben megy. Ezek tinik, akikről most szó van? Ha igen, akkor engedd el a füled mellett, hogy ki mit ugat. Miért foglalkozol hülyék véleményével? Aki ilyen szinten van még, hogy a másik ruhájába köt bele, annak az óvodában a helye. Óvodásokkal nem mi foglalkozunk, majd ott vannak a szakemberek rá.
2/30 A kérdező kommentje:
Inkább az idősebbek.Ma 80 körüli kötött belém.
2020. nov. 12. 21:03
3/30 Metionin válasza:
Tégy úgy mintha nem léteznének. Szülővárosomban vannak ilyen egyedek, ha valaki külseje izgatja őket akkor látványosan utánafordulnak, ciccegnek, kiabálnak, eléállnak, megdobálják stb. De ez csak addig hat amíg látják hogy a másik zavarba jön ettől. Egyébként az a tapasztalat hogy valójában nem bátrak, amikor visszafordultam és megkérdeztem hogy mégis mi baja van, mind zavartan motyogott és elmentek. Hosszú távon nem árt azért környezetet váltani majd.
4/30 anonim válasza:
Ja,te videken elsz. Az ilyen. Koltozz el barmekyik vilagvarosba. Budapesten barmit felvehetsz,nem szol senki.
5/30 anonim válasza:
Miért állsz szóba idegenekkel??
6/30 A kérdező kommentje:
Nem állok szóba velük.Beszólogatnak.Sajnos vidék igen.
2020. nov. 12. 21:12
7/30 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, ahogy egy 80 éves nyanya beléd köt. Max mormog valamit, a mai fiatalokról, hogy hogy néznek ki, bezzeg az ő idejében...
Az ilyet ki kell röhögni :D
8/30 Metionin válasza:
7. Pedig vicces. Nekem legutóbb amikor ott jártam, egy vénasszony az utca túloldaláról ordított hogy "boszorkány!" és megpróbált leköpni 10 méterről. Kisvárosokban meg falun hihetetlen fazonok vannak. Nagyvárosban a legdurvább amit tapasztaltam hogy valaki keresztet vetett amikor meglátott :D
9/30 anonim válasza:
#8 érdekes stílusod lehet ha így reagálnak rád, engem egy csöves nézett vámpírnak.
Rámmordult, hogy rohadt vámpírok és hogy ő nem hadja magát, majd elfutott előlem.
😂😂
10/30 anonim válasza:
Hol laksz?
Mi miatt kötött beléd a néni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!