Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha a lakóhelyemen folyamatosan...

Ha a lakóhelyemen folyamatosan kötekednek velem.Külsőmtől kezdve,hogy milyen cipő van rajtam,milyen a táskám vagy hajam.Mit tehetek ilyenkor ha már nagyon torkig vagyok az ilyen bunkókkal?

Figyelt kérdés
2020. nov. 12. 20:57
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
53%
8! Kezd érdekelni, hogy hogyan öltözöl, mivel sikerül ilyen reakciokat kiváltanod? Tuti, hogy van valami feltünö furcsaságod azért.
2020. nov. 12. 21:28
 12/30 A kérdező kommentje:
Gödön.Hosszúhaj miatt.
2020. nov. 12. 21:28
 13/30 A kérdező kommentje:
8.A buz.ikat sehol nem szeretik.Te már csak tudod te is az vagy!
2020. nov. 12. 21:30
 14/30 Metionin ***** válasza:
100%
10. Ilyen blekmetálgót izé vagyok hosszú sötétkék hajjal de nem öltözöm kihívóan, inkább fura szabásúak a cuccaim. Hétköznap egyszerű darabokat hordok, tök irodabarát módon. Érdekes hogy a vallásos idősek csak akkor találnak meg amikor a legnormálisabb ruha van rajtam pl. egy sima fekete egyberuha sima fekete magassarkúval. És ja, vámpír is szoktam lenni de azt a cigányok kiabálják általában. :D Nyáron meglátogattam anyámat a kisvárosban, a zebránál pár cigány srác mögém állt és hangosan tanakodtak hogy hogy kellene beszólniuk, végül letettek róla, az egyik kifejtette az okot "dikmá nehogy elvarázsoljon!" :D
2020. nov. 12. 21:33
 15/30 Metionin ***** válasza:
100%
13. De basszus egy hosszú haj miatt...mondjuk gimis osztálytársam egy nap belázadt és ledúrta a haját nullással (lány) és neki is vergődtek amikor ment az utcán. Az a baj szerintem hogy ingerszegény a környezet ahol élnek, pl. amikor hozzánk jött egy néger orvos, évekig megbámulták az utcán. Városon meg annyiféle ember van, annyi szokás, külső, etnikum stb. hogy az ember megszokja ha valami nem átlagosat lát. Meg persze kulturáltság függvénye is, hogy ha valamit furcsáll is az ember, nem fejezi ki magát alpári módon, pláne hogy a vélemény és a segglyuk közötti hasonlat él a mai napig. Itt ahol lakom, évekig jártam egy busszal egy transzival, a pasas csinos női cuccokat és magassarkút, sminket hordott. Soha senki nem szólt be neki, maximum a háta mögött csodálkozva megnézték. Szülőhelyemen darabokra szedték volna.
2020. nov. 12. 21:38
 16/30 anonim ***** válasza:

Én csak hosszú fekete kabátban voltam, fekete nadrágban. Hosszú sötét hajam van.

Nem öltözök kifejezetten gótnak, inkább elegánsnak mondanám magam, de lehet a hosszú haj férfin már összezavar bizonyos népeket.

2020. nov. 12. 21:39
 17/30 Metionin ***** válasza:
100%
16. Ezeknek mindegy, mikor kórus egyenruhában, még az eredeti szőke hajammal mentem is kiabálták hogy vámpír mert fehér a bőröm. Vagy ha valakin van egy fekete póló, netalán az alsó és felső is fekete, 10 éve azt kiabálták hogy emós, rokkos, mostanság úgy veszem észre hogy visszatértek a vámpír és boszorkány kombóhoz.
2020. nov. 12. 21:51
 18/30 A kérdező kommentje:
A 13.valászom nem a mostani 8.-nak szól.Az eredeti 8-as válaszát törölték.Neki szólt,mert lebuz izott.Egyébként a külsőmön semmi feltűnő nincs.A hajam sem túl hosszú.De itt Gödön vannak akik belekötnek.
2020. nov. 12. 22:16
 19/30 Metionin ***** válasza:
Van akinek a biciklid színe se mindegy kérdező. Tényleg le kell onnan lépni ha hosszútávon zaklatnak.
2020. nov. 12. 22:19
 20/30 A kérdező kommentje:
19. Tudom.Mindenbe bele tudnak kötni.Volt olyan,hogy kirándulásból mentem haza túrahátizsákkakal amivel természetesen óriási feltűnést keltettem.
2020. nov. 12. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!