Ha a lakóhelyemen folyamatosan kötekednek velem.Külsőmtől kezdve,hogy milyen cipő van rajtam,milyen a táskám vagy hajam.Mit tehetek ilyenkor ha már nagyon torkig vagyok az ilyen bunkókkal?
Mondj annyit: "Köszönöm a bókot.", vagy még pluszba:
"Azt ugye tudod, hogy a véleményed téged jellemez?".
6: és miért nem teszel úgy, mint aki süket és vak??? Úgy kell elmenni mellettük, mintha levegő lenne melletted!
Ha reagálsz, csak adod alájuk a lovat!
Full ignorálás! Aztán majd megtanulják...
Nem értem, miért kell ismeretlenekkel egyáltalán szóba állni....
Bazzeg, Göd már gyakorlatilag Budapest huszonharmincadik kerülete....
Ne mondd már, hogy olyan a helyzet, mint egy 80-100 fős nyírségi zsákfaluban! Nem lehet, hogy kicsit túlkombinálsz dolgokat...???
a kérdezőnek sincs minden rendben a padláson....
Szerintem. ;-)
azt mondja az első, felnőtt emberek nem tesznek ilyet :D gondolom, vmi barlangban élhet..
nézd kérdező, én pl vékony és hosszú hajú vagyok, sokan könnyű célpontnak, vagy melegnek gondolnak.
félévente meg szokott találni egy keménykedő proli. ha mondjuk piros nadrágban sétálok, sokszor csúnyán néznek :D
mit tudsz tenni? erősnek, keménynek látszol. amikor fősuli alatt 10 kg izmot pakoltam magamra, érdekes módon 1x sem kötött belém Bud Spencer-filmen felnőtt dagadt kemény gyerek.
én is vidéki vagyok, de teljesen normális kisvárosban, és a szomszéd városban nagyon sok lezüllött proli próbál keménykedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!