Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan változhatnék meg?...

Hogyan változhatnék meg? Levetkőzhető ez az undorító sznobság? Pszichológus kellene nekem, ugye?

Figyelt kérdés

Szóval én is belátom ma már, magamba néztem, sosem leszek így boldog, én is látom már. Mindig a külsőségeket nézem ELSŐKÉNT. Aztán ha érdekel is a belső - mert az is fontos - a külső akkor is jobban számít sajnos.

Mikor férfiakkal ismerkedem akkor mindig az a fontos, hogy magas, borostás, jóképű legyen. Emellett legyen drága autója, jó munkája, karriere, megnézem, milyen telefonja, órája van. Ha bort válasz, vesz, megnézem, mennyire drága, stb...

Valamilyen szinten ez normális, úgy gondolom. Ilyenekkel is voltam együtt, de vége lett, mert másik országba költözött vagy az uralma alatt akart tartani, mindent megszabott vagy a másik, akiben nem lehetett megbízni. Persze nem azt mondom, hogy az összes ugyan olyan, éppen azért keresek most is hozzájuk hasonlót.

Olyan párt szeretnék magam mellé, aki már elért valamit az életben, engem is tud motiválni, nem kell az anyagiak miatt aggódnia, stb, lehet vele tervezni.

AZONBAN:

Ismerkedem valakivel éppen és egy álom a belseje. Lehet rá számítani, mindent megtesz, segít, támogat, kedves, odaadó, őszinte, nagyon hasonló a humorunk, csodál engem - látszik, nem ismer még teljesen, az igazi arcom - családcentrikus, korban tökéletes, szeret utazni, főz, most, takarít és ez mind igaz!

DE: nem olyan anyagi helyzetben van, ami nekem “megfelel”, ahogy azok, akikkel általában ismerkedem, nem sportos, izmos, sőt... abszolút egy vézna, nagyon... miattam kezdett el otthon edzeni(!!), persze nem sok látszik rajta... nem is vonz szegény, abszolút nem férfias a szememben, olyan mint egy nagypapa vagy éppen nagymama, emellé feminin, átlagos, nem drága autója van és nem is szellemi foglalkozású menedzser féle vagy vállalkozó. Annyira szánalmas vagyok, hogy el akarom vinni fogfehéríttetésre, ahova én is járok... amennyire “behódol”, bele is menne, hogy nekem megfeleljen minél jobban.

Nem tudom ezek miatt elképzelni vele a kapcsolatot hosszabb távon. Vele pedig boldog lehetnék, mert szeret, mindent megad, sosem csalna meg.

... de szégyellném őt - kövezzetek meg - mindneki előtt és - folyamatosan az “alfa hímek” után ácsingóznék - már most is azt csinálom. Mindig hiányozna a szép, feltűnő, autó, a vonzó, férfias test, hogy az utcán “álom párként” néz meg mindenki minket, mert annyira jól nézünk ki. Rá nem tudok büszke lenni, hogy huuu, mennyi mindent elért és milyen sikeres férfi.

Köszönöm a normális válaszokat!

2021. jan. 22. 18:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
14%
9. vagyok. Nem szapultalak, hanem a realitásokat írtam le. Amúgy tényleg kedves és empatikus ember vagyok, de ennek a jelentését és főleg jelentőségét úgysem érted.
2021. jan. 22. 19:29
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogsz vonzódni egy "átlag" pasihoz bármit is csinálsz.Neked ez az általad leírt "típus" a zsánered.Nem tudom hány éves vagy de ha öregszel és komolyodsz akkor talán változik az értékrended.Ezen pszichológus nem segít mert a vonzalmat nem lehet irányítani.Akkor leszel szerelmes egy "átlag" pasiba mikor nem is számítassz rá.Meglátsz benne valamit amit másban nem.Ez az érzés vagy jön vagy nem.A férfiak nagy része is ilyen.Úgy értem hogy csak a "bombanő" kell neki.Idővel vagy lejjebb adja vagy nem ez ilyen.Szóval szerintem ez nálad akkor változik ha meglátsz vagy megérzel vkiben olyat ami különleges neked
2021. jan. 22. 19:33
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm 12.
2021. jan. 22. 19:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Nincs mit!Ez tapasztalat is részben amit leírtam
2021. jan. 22. 19:37
 15/19 anonim ***** válasza:
4%
Nem lehet, hogy a kérdező inkább a szóban forgó vézna pasi? :D Kamunak tűnik. Egy nő sose ítélné meg így a saját viselkedését, helyetts azt mondaná, hogy fontos a stabil anyagi exiztencia. 😂
2021. jan. 22. 19:47
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Te jól nézel ki? Drága autód, jó munkahelyed van? Pénzes vagy? Mert ha azzá válsz akkor nem lesz gáz hogy ilyen pasit akarsz. Akkor nem kell megváltoznod.
2021. jan. 22. 22:36
 17/19 anonim válasza:
100%
Én a pszichológust javasolnám. Azt el kell, hogy mondjam neked, nagyon-nagyon kevés embernek sikerül ennyire őszintének lennie önmagával. Tényleg respect érte! Meg tudsz változni, de nagy meló ez magaddal, ezt tapasztalatból írom. Én egy éve járok terápiába és a legjobb döntésem volt. Nem vagyok szakember, de azzal, hogy azt írtad, olyan párt szeretnél, hogy álom párként nézzenek rátok az utcán, szerintem egyértelműen látszik, hogy másoknak akarsz megfelelni, viszont így, a külsőségek és az elismerések hajszolásával valóban a boldogságod vész el. Drukkolok, szerintem megtetted az első nagy lépést, szembenéztél önmagaddal! :)
2021. jan. 22. 23:37
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. jan. 24. 10:14
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkori traumából eredhet a problémád. pszichológus segítségét kérd, tud segíteni!
2021. febr. 8. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!