Valami tipp izgulás ellen? Mit vegyek be?
Jövő héten megkezdem a gyakorlatomat egy fogászaton(fogtechnikusnak tanulok), de már nagyon izgulok, hogy elrontok valamit és lebsznak vagy csak simán nem leszek szimpi és azért.
Ez már annyira durva, hogy általában azért szoktam elrontani dolgokat mert annyira ráizgulok és már remegek mielőtt odaérek az új helyre.
Mit lehetne ez ellen tenni? Frontint vegyek be?
Szerintem azért ne szedj be semmit. Tudják ők hogy most tanulnod, benne van hogy hibázol. Mindenkinek el kell kezdeni valahol.
Kipihenten menj, első nap gondolom úgyse lesznek nagy dolgok.
Ügyes leszel, sok sikert :)
De nekem az a gondom, hogy kívülállók is látják rajtam, hogy remegek és már több helyen is kérdezték, hogy izgulok-e.
Általában csak első nap vagyok így, utána már jobb. Én sajnos ilyen vagyok, azt is túl agyalom,hogy pl.úristen hol találom a wc-t meg hol van az ebédlő stb.
Légzési technikát ajánlok inkább, - a mély be, ill. kilégzés stresszoldó mechanizmusát.
Indoklás:
Szedtem Frontint, ill. Xanaxot is éveken keresztül.
Röviden: A szervezetet fokozatosan kell6lehet rászoktatni, ill. leszoktatni, - ellenkező esetben zavarokat okoznak az emberi viselkedésben!
Orvosi javaslat, felírás hiányában pedig egyenesen kívánatos, hogy önszorgalomból ne szokj rá ilyesmire!
Arra fokuszálj milyen ügyes leszel, ne arra hogy kinyirsz egy beteget.
Es akkor az előbbi teljesül
Ez Murphy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!