Szerintetek lehet ilyen az emberi érzések alakokat tudnának ölteni mármint a meglepetés érzés izgulás vagy félelem vagy hány ilyen érzés van ???
Figyelt kérdés
Tehát úgy értem hogy amikor valami történik ugye és tudjuk hogy másopercenként 10000 bit információ jut
az agyba és gondolok itt arra hogy például valaki megvesz valamit valami figurát esetleg elhoz egy kisállatot és eszébe jut jaj a fater mit fog szolni jaj drága azért de sajnllod kisállotot így haza hozod vagy akárminél veszekedésnél is jönnek gondolatok jaj ugye nem fogok nekiugorni a faternak jaj csak fel kellene ébrednem ellazítani hátradőlni kénylemesen tiszta vizet önteni a pohárba ??? jaj nem hamarkodtam el a döntést??? valakinek volt ilyen??? vagy lehet szerintetek gondolatok ölthetnének testet???
2020. jún. 26. 23:31
2/9 A kérdező kommentje:
ezt miért kérded??
2020. jún. 26. 23:39
4/9 anonim válasza:
Mi az, hogy egy gondolat/érzelem "testet ölt"? Miről beszélsz?
5/9 anonim válasza:
Baszmeg olyan alacsony az agyi rezgészámom,hogy fel se fogtam hogy mit írsz.
6/9 A kérdező kommentje:
igen gondolat tud e teste ölni azt tudom kiülnek az arcra de tudnak teste ölteni ? vagy honnan jönnek ?
2020. jún. 27. 00:34
7/9 anonim válasza:
A vonzas törvenye szerint amitöl felsz be is vonzod.
9/9 A kérdező kommentje:
nem drogozom
2020. jún. 27. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!