Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ekkora arca a...

Miért van ekkora arca a magyaroknak? Semmi okuk nincs rá, sőt...!

Figyelt kérdés
2021. jan. 20. 12:07
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
39%

@12:22

Így van, mert a világon az ember csak politikus és utcaseprő lehet. Mert a világ az ilyen 1 bit-es módon működik. Ezt te sem gondolhatod komolyan. Ezzel max az takarózik aki tényleg alkalmatlan bármire az életben, de ahelyett hogy szembesülne a saját felelősségével, inkább ilyen kamu moralizálásba kezd.

2021. jan. 20. 12:26
 12/35 anonim ***** válasza:
52%

Hogy hogy nincs okuk rá? Mi is elértünk sikereket tudományos téren, művészileg, történelmileg. Színes történlmünk és kultúránk van, sok dolgot feltaláltunk, pl. a C-vitamint aminek kiemelkedő szerepe van az orvostudományban és világszerte ismert és alkalmazzák. Vannak népek akik még ennyit sem tettek le az asztalra, szóval van mire büszkének lennünk, de ha te ezekre nem akarsz büszkének lenni, akkor legyél büszke más nemzet találmányaira, ha ennyire lenézed a sajátodat.

Plussz a magyar lányok is az egyik legszebbek az európai népek közül, erre is lehetünk büszkek, mert az angolok vagy a németek például ezzel nem "arcoskodhatnak".

2021. jan. 20. 12:26
 13/35 anonim ***** válasza:
0%
12-es,te is söprögethetnél magadnál..!
2021. jan. 20. 12:27
 14/35 anonim ***** válasza:
0%

@12:26

Ezek az emberek miért nem olyan dolgokra büszkék amit saját maguk értek el?

Ja hogy mert olyan nincs?

2021. jan. 20. 12:28
 15/35 anonim ***** válasza:
58%
Minden országban vannak akik elvannak szállva maguktól. Én Angliában éltem évekig, ott kellett volna látnod mekkora egójuk van az embereknek, meg azt hiszik ők az istenek. De kivételek persze ott is vannak, mint ahogy itthon is. Nem kell ahhoz itt maradnod, hogy nagyképű emberekkel találkozz, mert mindenhol találsz ilyeneket.
2021. jan. 20. 12:30
 16/35 anonim ***** válasza:
61%
Én az ilyen kérdezőtől, meg unintelligens, őt támogató hozzászólóktól azonnal elvenném a magyar állampolgárságot és kiutasítanám az országból. Akinek nem tetszik madzsar, az költözzön Szibériába, ne fikázza a hazámat és honfitársaimat!
2021. jan. 20. 12:31
 17/35 anonim ***** válasza:
Hányszor kérdezed meg ezt a héten? Te vagy az filmkillerzoli? Alias Drótos?
2021. jan. 20. 12:33
 18/35 anonim ***** válasza:
30%

@12:31

Te pedig költözz Észak-Koreába akkor. Ott módi az ilyen rendszer amit te levázolsz. Biztos nagyon bírnád.

2021. jan. 20. 12:33
 19/35 anonim ***** válasza:
75%
Megkérném a kedves kérdezőt, hogy ne irogasson nekem privátban, mert nem vagyok a lelki szemetesládája és ne a magyarokat okolja a sikertelenségéért, menj pszichológushoz, köszi!
2021. jan. 20. 12:34
 20/35 anonim ***** válasza:
40%
Én szeretem a hazámat, a magyarságot. Akinek nem tetszik, annak kell elköltöznie, mert nem méltó a magyar néphez!
2021. jan. 20. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!