Miért van az hogy a magyaroknak semmi sem tetszik?
Az Exatlon Hungaryba is bele kötnek hogy nem jó műsorvezető vezeti a műsort de szerintem ha Majkát tennék be László helyett akkor meg az lenne a baj.
Miért van ez hogy semmi se tetszik ?
Tisztelet a kivételnek!
Palikot sokan megutálták az f1 közvetítései alatt.Én személy szerint ki nem állom az okoskodó,túlokos személyeket akik mindent kur vajól tudnak,sokkal jobban mint bárki más.ehhez képest megmaradtak ripacsnak valamelyik tv/rédió adónál a nagy eszük ellenére.. pl palik,bochkor,balázs.
Ami Majkát illeti,ő egy ózdi paraszt.Ezt ő maga mondta a való világban.ráadásul kisebbséghez is tartozik.Szóval a fent nevezett kompánia megtalálta a képességeinek való foglalkozást,mindannyian értelmetlen,semmirevaló,dögunalmas agyrothasztó produkciókban szerepelnek.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Aki szeretne írhat még egész nyugodtan
Ennek mi köze a magyarokhoz? Mindenbe bele lehet kötni. Ez emberfüggő. Mindenhol van ilyen.
Nekem tetszik a műsor, nem érdekel, hogy ki vezeti. Nem túl sok nekem a műsorvezető, nem ő akar szerepelni, nem akar állandóan poénkodni, úgyhogy szerintem jó.
Olyan meg nincs, aki mindenkinek tetszik.
Pl. Majkát írtad, de lehetne Tillát is, vagy Nórit, vagy Kaszát. Én örülök, hogy nem ők kapták ezt a műsort, mert most nagyon sokat lehetett őket látni mindenféle műsorban és már unalmasak.
A magyar ember maga a rák.
Kerülni kell messziről.
Azért mert van rosszabb, nem jelenti, hogy az a cél. Ahol háború van és lőnek rád mennyivel rosszabb, mint a magyar helyzet, hogy 2 állás kell, hogy etetni tudjam a gyereket? Sokkal. Ettől még szeretnék egy állást, hogy legyen időm is foglalkozni a gyerekkel.
Ugyan ez az exatlonnál. Azért, mert van rosszabb, még lehet, hogy van jobb is. És ha van jobb, miért ne vágyhatnák arra? Miért akarsz te rosszabbat? Neked aaz a cél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!