Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ennyire önállótlan...

Miért ennyire önállótlan rengeteg huszonéves nő, hogy még főzni se tudnak tisztességesen?

Figyelt kérdés
F/30
2021. jan. 19. 21:48
1 2
 1/20 anonim válasza:
65%

Mert nincs aki megmutassa neki és legfőképp hajlandóság , hogy akarjon tanulni kissé egészséges kereteken belül felnőni . Nem rossz a szülői támogatás , de van az a szint mikor előbb kell a több (önállóságra tanítás , nevelés) és aztán a kevesebb ha ez megvan . Attól még ott vannak csak , mert nem kész pi***a melegmálé.

Nem okoskodni akarok , nekem is van még hova !

23/N

2021. jan. 19. 21:54
 2/20 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom miről beszélsz. Korábban volt egy mexikói barátnőm, aki itt Magyarországon járt egyetemre. Kiválóan főzött és szeretett is szinte napi szinten a konyhában lenni 1-1 órát. Most egy 25 éves, magyar fogorvosnak tanuló barátnőm van és ő is szeret sütni, főzni. Bizti vannak akik nem szeretnek vagy tudnak, de hasraütésre azt mondanám még a 20-25 éves csajok közt is tud/szeret/szokott főzni rendszeresen minden második és örülnek ha étellel kedveskedhetnek másoknak is. Én hosszú távon ezt tapasztaltam.

26/F

2021. jan. 19. 22:05
 3/20 anonim ***** válasza:
57%
Elkényeztettek őket
2021. jan. 19. 22:10
 4/20 anonim ***** válasza:
51%
Talán megsértett a kérdésem? 😂
2021. jan. 19. 22:14
 5/20 anonim ***** válasza:
82%
Tudunk, csak qrvára nem fogunk másnak főzni. Tanuljon meg a kényes picsád magadnak kaját csinálni.
2021. jan. 19. 22:15
 6/20 anonim ***** válasza:
74%
Nalátod, remek párjai lennének az itt siránkozó sok kis incelnek, akik még mindig anyuciéknál élnek. Egyet ide, egyet oda.
2021. jan. 19. 22:20
 7/20 anonim ***** válasza:
83%
A nok nem azert tanulnak,h utana ingyenszolgak legyenek...
2021. jan. 19. 22:26
 8/20 anonim ***** válasza:
79%

Azért, mert hála az istennek ma már egyre kevesebb a magadfajta őstulok pasi, aki ELVÁRJA hogy őt szolgálják ki. Mintha a nő csak valami házicseléd lenne.

Hahó, elment melletted a világ, már rég nem állja meg a helyét hogy ez (vagy akármilyen házimunka) kizárólag a nő dolga. Ha két felnőtt, munkaképes ember együtt él, akkor mindkettő vegye ki a részét minden otthoni teendőből.

Mondom ezt úgy, hogy én főzök a páromnak (pont azért mert nem helyezett rám nyomást. Szeretetből és önszántamból, mert nem elvárás.), de ha olyan pasit fogtam volna ki aki cselédnek néz és alapvetőnek gondolja hogy nekem az a dolgom hogy szolgáljam, hogy etessem, hogy mossam a szros gatyáit, akkor direkt nem csináltam volna meg semmit, amíg meg nem tanulja hogy nem alá-fölérendelt kapcsolatban vagyunk, és hogy nem vagyok az alkalmazottja.

2021. jan. 19. 22:37
 9/20 anonim ***** válasza:
63%

Remélem nagy a farkad és hazaviszed a nettó 1 milliót minden hónapban, plusz bömössel jársz, mert ez a minimum, ha főznek meg mosnak rád.

Persze direkt sarkítottam ki, de kb ez a színvonal jellemzi a kérdést.

2021. jan. 19. 22:41
 10/20 anonim válasza:
14%

#1-es vagyok.

Nem kell hozzá sok pénz , de a mai 20+osok nem igazán “háziasok” alo dolgokban sem már bocsi . Van kivétel persze .— nyilván ez a kivétel meg nem szolga .

De ezért nem kell lepontozni azt gondolom .

2021. jan. 19. 22:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!