Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezeknek az embereknek nem jut...

Sic Semper Tyrannis kérdése:

Ezeknek az embereknek nem jut el a tudatukig, mekkora taplók?

Figyelt kérdés

Bizonyára sokan találkoztunk már velük (vagy én élek rossz helyen): az a réteg, aki beáll a dohányboltban és/vagy lottózóban diktálni a tippmix szelvényét. 23-szor gondolja újra, minden sportágból tesz egyet, hogy bonyolultabb legyen kikeresni, 37-szer megváltoztatja az egyel ezelőtti döntését, majd a végén visszaugrik az elsőhöz, hogy mégsem azt kéne. Ezek nem veszik észre, hogy mögöttük sokszor 10-20 emberes sor gyűlik össze? Vagy direkt szeretik a másik idejét rabolni? Esetleg éreznek egyfajta felsőbbrendűséget, hogy mindenki hallja, mit játszanak? Nem értem, hogy lusták szelvényt tölteni (akár online, és akkor csak egy kódot kéne bediktálni), vagy a matektudásuk nem terjed az odds-okon túlra?

Csak szerintem baromi idegesítő? :D Nem lehet ezt valahogy betiltani?

2021. jan. 19. 20:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%
Neked mekkora gondjaid vannak xDD
2021. jan. 19. 20:16
 12/16 anonim ***** válasza:
31%
Az lenne a legjobb, ha mindneki megdöglene, csak a kérdezőé lenne a világ. Ugye?
2021. jan. 19. 20:26
 13/16 anonim ***** válasza:
66%
#8: Postán? Ott is van terminál? Nem is igen láttam még olyat.
2021. jan. 19. 20:26
 14/16 anonim ***** válasza:
46%
Azért, aki tök ideg már attól, hogy postára kell mennie, az kezeltesse magát, mert beteg. És ezt jószándékkal írom. Segítségre van szüksége annak, aki ilyet ír (mmint az egyik válaszadó).
2021. jan. 19. 20:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus, már majdnem 2 oldal tele van, és ebből csak 1 vagy 2 válasz nem volt off.

Megértelek, kérdező. Engem is idegesítenek az ilyen emberek. Én ezt egyszerűen NEM MERNÉM megcsinálni. Ha bármilyen sorbanállós helyre megyek, mindig a lehető legjobban felkészülök, hogy az ügyintézőnek minél kevesebbet kelljen velem kínlódnia. Nem értem, hogy másoknak ez miért nem alap. Engem is nagyon felhúz ez az egész.

2021. jan. 19. 20:43
 16/16 anonim ***** válasza:
69%

Egyszer álltam be a mekibe, 4 csokis fagyit akartam venni. Mondom magamba, áhh én inkább karamellásat kérek 4.-nek, a maradék 3 maradhat csokis.

Na ezt nem kellett volna. Pont elfogyott a karamellöntet, hátra kellett mennie újat bontani. Nem túlzok, miattam torlódott fel úgy a sor, hogy már a fotocellás ajtó se tudott bezáródni, mert már az utcán állt a sor xdd

2021. jan. 19. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!