Ezeknek az embereknek nem jut el a tudatukig, mekkora taplók?
Bizonyára sokan találkoztunk már velük (vagy én élek rossz helyen): az a réteg, aki beáll a dohányboltban és/vagy lottózóban diktálni a tippmix szelvényét. 23-szor gondolja újra, minden sportágból tesz egyet, hogy bonyolultabb legyen kikeresni, 37-szer megváltoztatja az egyel ezelőtti döntését, majd a végén visszaugrik az elsőhöz, hogy mégsem azt kéne. Ezek nem veszik észre, hogy mögöttük sokszor 10-20 emberes sor gyűlik össze? Vagy direkt szeretik a másik idejét rabolni? Esetleg éreznek egyfajta felsőbbrendűséget, hogy mindenki hallja, mit játszanak? Nem értem, hogy lusták szelvényt tölteni (akár online, és akkor csak egy kódot kéne bediktálni), vagy a matektudásuk nem terjed az odds-okon túlra?
Csak szerintem baromi idegesítő? :D Nem lehet ezt valahogy betiltani?
Jesszus, már majdnem 2 oldal tele van, és ebből csak 1 vagy 2 válasz nem volt off.
Megértelek, kérdező. Engem is idegesítenek az ilyen emberek. Én ezt egyszerűen NEM MERNÉM megcsinálni. Ha bármilyen sorbanállós helyre megyek, mindig a lehető legjobban felkészülök, hogy az ügyintézőnek minél kevesebbet kelljen velem kínlódnia. Nem értem, hogy másoknak ez miért nem alap. Engem is nagyon felhúz ez az egész.
Egyszer álltam be a mekibe, 4 csokis fagyit akartam venni. Mondom magamba, áhh én inkább karamellásat kérek 4.-nek, a maradék 3 maradhat csokis.
Na ezt nem kellett volna. Pont elfogyott a karamellöntet, hátra kellett mennie újat bontani. Nem túlzok, miattam torlódott fel úgy a sor, hogy már a fotocellás ajtó se tudott bezáródni, mert már az utcán állt a sor xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!