Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezeknek az embereknek nem jut...

Sic Semper Tyrannis kérdése:

Ezeknek az embereknek nem jut el a tudatukig, mekkora taplók?

Figyelt kérdés

Bizonyára sokan találkoztunk már velük (vagy én élek rossz helyen): az a réteg, aki beáll a dohányboltban és/vagy lottózóban diktálni a tippmix szelvényét. 23-szor gondolja újra, minden sportágból tesz egyet, hogy bonyolultabb legyen kikeresni, 37-szer megváltoztatja az egyel ezelőtti döntését, majd a végén visszaugrik az elsőhöz, hogy mégsem azt kéne. Ezek nem veszik észre, hogy mögöttük sokszor 10-20 emberes sor gyűlik össze? Vagy direkt szeretik a másik idejét rabolni? Esetleg éreznek egyfajta felsőbbrendűséget, hogy mindenki hallja, mit játszanak? Nem értem, hogy lusták szelvényt tölteni (akár online, és akkor csak egy kódot kéne bediktálni), vagy a matektudásuk nem terjed az odds-okon túlra?

Csak szerintem baromi idegesítő? :D Nem lehet ezt valahogy betiltani?

2021. jan. 19. 20:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
17%

Nekem sokkal idegesitőbb a türelmetlenek puffogását hallgatni.

Egy türelmes ember.

2021. jan. 19. 20:06
 2/16 anonim ***** válasza:
11%

Szemükben te vagy a csíra, aki nem tiszteli meg őt azzal, hogy a szolgáltatást igénybe vegye.

Gondolom ez neked sem fordult meg a fejedben.

2021. jan. 19. 20:06
 3/16 anonim ***** válasza:
92%

Nem jut el, ezért kell rájuk szólni.

egy türelmetlen ember

2021. jan. 19. 20:07
 4/16 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Ennyi erővel lekaparhatná nekem a sorsjegyet az eladó. Vagy tölthetne cigit a dohányból, amit veszek. Esetleg felolvashatná az újságot...
2021. jan. 19. 20:08
 5/16 anonim ***** válasza:
11%
Esetleg abbahagyhatnád a picsogást.
2021. jan. 19. 20:09
 6/16 anonim ***** válasza:
47%
Napi szinten járok ilyen helyen, de nem találkozom ilyesféle emberekkel. Olyan van, hogy olyat akar tenni, amit nem enged a rendszer valamiért, akkor gyorsan átbeszélik az eladóval, hogy mit csináljon másképp, pl. kivesz egy-két fogadást vagy ilyesmi.
2021. jan. 19. 20:12
 7/16 A kérdező kommentje:
Esetleg ha nem tudsz érdembeli választ adni, elhúzhatnál a halál faszánjára.
2021. jan. 19. 20:12
 8/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom de én ha postára megyek eleve totl ideg vagyok a lassuságtól ami ott megy.
2021. jan. 19. 20:13
 9/16 anonim ***** válasza:
58%
Minek huzzalak el odáig? Nem érsz annyit
2021. jan. 19. 20:14
 10/16 A kérdező kommentje:

#6: Nálunk rendszeresen úgy jönnek be (általában 20 év körüliek), hogy telefonról diktálják a konkrét meccseket. De olyan is van, aki ott keresi ki eredményekponthuról, hogy egyáltalán mit is akar.

Más az, ha valamin változtatni kell, az fél perc, de mikor 10 perceket állsz egy-egy ilyen nyomorék miatt, az igenis idegesítő. Simán lekéshető egy busz, vagy akármi.

2021. jan. 19. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!