Lenne tekintélye olyan embernek a szemetekben, aki azt hazudta van diplomája közben nincs, noha a munkájához elvárás lenne?
Tehát: a munkához elvárás a diploma, anélkül fel se vesznek senkit. Elvileg. Ezt a fickót valami okból mégis felvették.
Évekig azt hazudta van diplomája, noha nem volt. A főnök ebben ki tudja miért de cinkostársa volt, mert ő már a kezdettől tudta hogy nincs neki papírja (kérdés miért is vette fel).
Lenne tekintélye a szemetekben egy ilyen önfényező hazug alaknak?
Csak hogy tisztázzuk!
Nem az a baj hogy nincs diplomája önmagában.
Nem is az a baj, hogy diplomás állást enélkül tölt be(bár ez már súlyos etikai kérdést vet fel, miért is kerülhetett egyáltalán felvételre-kivételezés, kettős mérce)
Ha nem az a baj, hogy HAZUDOTT évekig, fényezte magát. Ez a baj.
És akkor azt már se írom,hogy a főnök ezek után képes azt állítani hogy „nálunk csak diplomás emberek dolgoznak“. Hát nem. Nem csak azok dolgoznak, dolgoznak itt papír nélküli hazugok is, és nekik falazó főnökök is!
Ha nem akarsz meglepődni, előbb legyen neked másik helyed, utána már jelentgetheted. A covid miatt nehezebbé vált az álláskeresés még papírral is, Budapesten is, tapasztalatból mondom. Előbb keress helyet, legyen másik állásod, utána már feldobhatod őket.
Viszont ne lepődj meg, ha majd újra talpra állnak.
"mert 10 éve bizonyítja, hogy nincs rá szüksége"
És akkor miért HAZUDTA évekig azt hogy van neki? Akkor miért nem azt mondta már 10 éve is hogy nincs nekem, de nem is kell, mert enélkül végzem a munkám és jól-akkor miért nem ezt mondta?
Ja és a munkájához annyit az egyik nyár azzal telt hogy míg ő szabin lébecolt a főnök egy kis csapatot toborzott össze hogy az általa összekavart szart valahogy kibogozzák! A kiváló munkaerő.
" vagy miért zavar ez téged ennyire?"
Mert egy ócska hazug szar alak, azért. nem tudom ennél "magyarabbul" leírni. Egy utolsó hazug senki.
És igen, újra elmondom, egy normális helyen egy ilyen "lebukás" után a főnök is és ő is páros lábbal repülne.
És örülhetne hogy megússza ennyivel és nem kell bíróság elé állnia.
De nem csak kibukás van atya istenem xD van akinek egyáltalán nincs lehetősége elmenni... szégyellem hogy vannak olyan emberek akik így jönnek ki egyetemről, hogy ennyire nem nyitottak
na de én lezártam ezt minden jót!
Ha annyira számítana ezen a helyen a papír, akkor nem ilyen ergya bemondásos alapon menne az egész.
Nem tudom hibáztatni a kollégád, ha egy ilyen ellenőrizetlen, ócska szabályról van szó, valószínűleg én sem tartanám be.
Annyira rosszindulatú vagy.
Jó kis munkahelyed lehet ha egész nap van időd gyakorin dühögeni. Remélem téged tesznek lapátra aztán lehet itt sírni..
Komolyan nevetséges amilyen kommenteket írsz. Agyilag elég visszamaradott vagy.
Alapíts saját céget, aztán akkor majd te szabod meg a feltételeket, hogy kit veszel fel.
Addig is, szaros alkalmazott senkiként, aki fizetésért dolgozik ott, ne akard megmondani, hogy kinek van ott a helye és kinek nincs.
"Alapíts saját céget, aztán akkor majd te szabod meg a feltételeket, hogy kit veszel fel."
Bocsesz de elsikkadsz afelett hogy nem egy szarf*****ú főnököcske dönti el kit alkalmaz mert felette is ott áll egy olyan dolog hogy TÖRVÉNY és az előírja neki milyen munkakörben kit alkalmazhat...
tudod, ha én szállítmányozó vagyok, akkor se vehetem fel haverjózsit kamionos sofőrnek ha nincs neki PÁV meg hivatásos jogsi stb
ez ennyire egyszerű.
Nem kérek a sóderből, hogy majd a főnök eldönti kit alkalmaz-nem ő dönti el. Vannak törvényi kötöttségek!
Ő azt dönti el, hogy aki eleget tett a kötöttségnek, azokból kit alkalmaz.
De aki eleget se tett, azzal a főnök szóba sem állhat. Ha jogkövető.
Ha meg egy ócska csaló, akkor bármi lehet.
Míg valaki fel nem jelenti az egész kócerájt. és akkor leáll a mesevonat.
"akkor nem ilyen ergya bemondásos alapon menne az egész."
Hát nem is úgy megy! Csak "egyeseknek" megy úgy! Érdekes, nekem anno eredetiben be kellett mutatni a diplomát amit aztán lefénymásoltak! Érdekes nem? Másnak meg vállat vonnak... ha nincs nincs!
Móricz Rokonok. Undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!