Mi a te MBTI-d? (személyiség)
Nekem nem annyira fix. A tesztek legtöbbször istj-t adnak, de van amikor intp-t vagy intj-t.
Csak 10 lehet szavazásnál( a leggyakoribbakat sorolom fel de ha más vagy írd le kommentbe)
48. és 49.: Köszönöm szépen.
A 48. által ajánlott linken megcsináltam, aszerint INFJ-A a típusom.
Mindjárt kipróbálom a másikat is.
A 49.-ben szereplő linken is megcsináltam, aszerint ISFJ. Igazából mindkettő jellemzése nagyobb részben valóban igaz rám, egy-két apró részlettel nem értek egyet. Ez szerintem az eltérő eredményen is látszik. Szerintem valahol a kettő között helyezkedhetek el. :-D
(#47 és #51 voltam)
42-esnek írnám (én vagyok, aki nem tudja eldönteni, hogy ENFP vagy ENTP). Fogalmad sincs az MBTI-ről szerintem, mert már az, hogy "olvasd el a leírásokat" utal arra, hogy maximum a 16personalities oldalán tájékozódtál az MBTI iránt. Ez jóval bonyolultabb, és mivel a MÁSODLAGOS funkciókkal (ha ez mond valamit egyáltalán) vagyok bajban, így tök releváns a kérdésem és a dilemmám az ENFP, ENTP típusok között.
ENFP: Ne Fi Te Si
ENTP: Ne Ti Fe Si
A funkciók introvertált/extrovertált típusait nem tudom eldönteni, illetve egyelőre nagyon 50/50 az FiTe/TiFe kombináció tapasztalataim alapján, úgy ahogy a jungi teszt is kiadta.
INTJ vagyok, nem tudtam szavazni. :/
17/L
INTJ/INFJ, ezek szoktak kijönni.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!