Ha nem érzelmi úton gondolkozunk jobb volt amikor kevesebb ember élt a vírus miatt?
Arra pedig nem a népesség csökkentése a megoldás, mert a szennyezésért nem a többség felel, hanem a fejlett országok, a nagy Cégek. ÍGY VAN EZT TUDOM HA ENGEM KÉRDEZEL AZT MONDOM INKÁBB 10 AFRIKAI VAGY TANYASI MINT 1 CIVILIZÁLT VÁROSI. (ÉLJEN)
A sok ésszel talán azt is belátnád, hogy a joghurtba azért van annyi gyümölcs, mert egyrészt joghurt nélkül nem lenne joghurt, másrészt mert olcsóbb előállítani. Nyugaton nincs élelmiszerhiány, és a világ éhező országaiban sem az a gond, hogy babot kevernek a gesztenyepürébe, hanem hogy a gazdaság rosszul van Szervezve. ÉRTEM BÁR ANYIT FŰZNÉK HOZZÁ. HA TEGYÜK FEL ÉN EGY GAZDA VAGYOK AKI BEVISZI A VÁROSBA A GESZTENYÉT (100%osat) ELADJA A CÉGEKNEK HOGY MAJD KÉSŐBB TUDJON VENNI MAGÁNAK CSALÁDJÁNAK FINOMAT (ERRE VISSZA KAP BABOT) AMI NEM 100 SZÁZALÉKOS GESZTENYE. AKKOR HAGY LEGYEN MÁR PROBLÉMA. ELVÉGRE A TÚLNÉPESEDÉS MIATT NINCS ELÉG GESZTENYE EZÉRT PÓTOLJÁK BABBAL AZAZ VELEM AKARVA VAGY AKARATLANUL IS KITOLNAK TEHÁT HATÁSSAL VAN RÁM A CIVILIZÁCIÓ. AZAZ MEGSÍNYLEM ÉN IS. AZ HOGY SOK EMBER VAN RAM IS RÁD IS ÉS MINDENKIRE HATÁSSAL VAN. ELSZENVEDEM. (és ez még csak kis példa.) HA ÉN PL HEVES MEGYÉBEN ELÉGETEK PASSZIÓBÓL VAGY MERT JÓL ESIK, 100 MŰANYAG SZÉKET PLUSZ FLAKONOKAT ROSZ ELTÖRT LAPÁTOT JÁTÉKOT. ÉS SZENYEZEM A LEVEGŐT PL MUCSARÖCSÖGÉN AKKOR AZ FELSZÁLL SZÉL ELFUJJA STB ÉS TE BUDAPESTEN MEGSZÍVOD érted már a lényegét?
És gondoljunk bele, ha azt mondanák, hogy mostantól x évig csak minden nő 1x szülhet, 1 OKÉ, NEM KELL ITT SEMMIT MONDANI LEGEGYSZERŰBB LENNE EGY ALAPJÖVEDELEM GYES 1 GYEREKRE PL 60 EZER. AKI 2T VÁLLAL ANNAK IS 60 AKI 3 VAGY 4 ET ANNAK IS (mármint ez gyes lenne) TEHÁT MAGYARÁN A KEVESEBB GYERMEKESEKET KELLENE TÁMOGATNI. ENNYIRE EGYSZERŰ.
Azért egy magyarnak nem a túlszaporodástól kell félnie hanem a kihalástól. MINT MÁR ÍRTAM VILÁG SZINTEN KELL NÉZNI A DOLGOKAT UGYANIS HA VALAKI MUCSARÖCSÖGÉN ELÉGET 100 MŰANYAG SZÉKET STB ÉS SZENYEZNI A LEVEGŐT AZ HATÁSSAL VAN RÁD AZAZ HA KÜLFÖLDÖN SZENNYEZIK A LEVEGŐT FÖLDET IVÓVÍZET (MIVEL SOK EMBER ÉL) EZÁLTAL HA NEM ELŐBB AKKOR UTÓBB HATÁSSAL LESZ RÁD IS
Éééés vártaaaaam tudtaaaam hogy lesz aki a majd ha te majd ha te veled is ilyen történik blablabla dolgot fogja írni ezen röhögök most 8as válaszoló
A nyugati országokban inkább az élelmiszerpazarlás a probléma. Többet eszünk, mint kellene, és még így is rengeteg fogyasztható élelmiszert dobunk ki.
De biztos az élelmiszeripar azért kever babot a gesztenyébe, mert anélkül nem jut elég az éhező tömegnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!