Ha nem érzelmi úton gondolkozunk jobb volt amikor kevesebb ember élt a vírus miatt?
Sehogyse nem jó, hogy ennyi ember és így él a Földön.
Se nem az, ahogy a fejlődő országokban, se nem az, ahogy a jóléti államokban.
Egyik éhezik, a másik pazarol, és mindkettő csak a környezetet terheli.
Én is örülök, hogy nem vitt el a torokgyík, apám-anyám még mindig él, de őszintén, ez túl drága ár érte.
Nem irtanám ki a fél világot, de... De nem jó ez így.. :/
Jó, akkor gondolkodjunk értelmesen. A koronavírusról minden vírustagadótól azt hallani, hogy nem is olyan halálos, és ezért nem kell oltani és korlátozni. Szóval ha neked egy "kényelmes népirtás" a vágyad (ahol emberek halnak meg, de senkinek sem lesz közvetlenül piszkos a keze), akkor a koronavírus nem sokat segít.
Viszont az vírustagadók azok, akik visszasírják a "normális életet". Azt a pazarlót, környezetszennyezőt. Akármennyi halálos áldozat árán. És a másik oldal hívja fel a figyelmet, hogy a koronavírus után rengeteg dolgot újra kell gondolni, hogy mit tekintünk normális életnek. Mert egyre több hasonló vírus várható, ha a környezetet tovább szennyezzük, tovább szűkülnek a természetes élőhelyek.
Arra pedig nem a népesség csökkentése a megoldás, mert a szennyezésért nem a többség felel, hanem a fejlett országok, a nagy cégek.
A sok ésszel talán azt is belátnád, hogy a joghurtba azért van annyi gyümölcs, mert egyrészt joghurt nélkül nem lenne joghurt, másrészt mert olcsóbb előállítani. Nyugaton nincs élelmiszerhiány, és a világ éhező országaiban sem az a gond, hogy babot kevernek a gesztenyepürébe, hanem hogy a gazdaság rosszul van szervezve.
Kérdező, tegyél érte.
Kezdésnek mi lenne ha te halnál meg először?
X ember szennyezi a földet"
Főleg a nyugati életmód szennyezi a földet. Pl amikor a wc-be is 6 személyes kocsival megy a paraszt, sőt 2x akkor kocsit vesz mint amire szüksége van mert az az igazi nyugati jólét.
Azért egy magyarnak nem a túlszaporodástól kell félnie hanem a kihalástól.
De most az utolsó pl elképzelte hogy az uralkodó fehér testvérei majd jól kiírtják a túlszaporodott pór népet.
Jó, akkor gondolkodjunk értelmesen. A koronavírusról minden vírustagadótól azt hallani, hogy nem is olyan halálos, és ezért nem kell oltani és korlátozni. (IGAZAD VAN AMÚGY A LEIRTAKBAN VALÓBAN EZT IS HALLANI ILLETVE VAN AZÉRT OLYAN IS MINT ÉN HOGY OKÉ, NE HALJONAK MEG, DE! ÉN BELÉM NE SZURJANAK SEMMIT EGYRÉSZT A BELEEGYEZÉSEM AKARATOM NÉLKÜL MÁSRÉSZT PEDIG MÁSOK MIATT! oké felvettük a hülye maszkot a bírság elkerülése miatt de, az nem kockázatos mint egy kitudja milyen oltás TEHÁT HÚZZUK MEG MÁR A HATÁRT. ÉN BEVALLOM HOGY SOKAN HALNAK MEG VÍRUSBA DE 1.ÉN AKKOR SE OLTATOK 2.LESZAROM. 3. NEM ÉRDEKELNEK NEKEM EGY SE ROKON. 4 JS ÉS AZT MONDTAM MÁR HOGY LESZAROM?
ASzóval ha neked egy "kényelmes népirtás" a vágyad (ahol emberek halnak meg, de senkinek sem lesz közvetlenül piszkos a keze), akkor a koronavírus nem sokat segít. IGEN MERT SAJNOS NEM ENGEDIK EL A VÍRUST SZABADJÁRA.
Bébó harcsizol? Nehari küldte, ekkor: Ma, 19:53-kor
Viszont az vírustagadók azok, akik visszasírják a "normális életet". Azt a pazarló, környezetszennyezőt EBBEN EGYETÉRTÜNK de ERRE A MEGOLDÁS A BENZIN DRÁGULÁS LENNE, PARKOLÓ DÍJAK KOCSI ADÓK NÖVEKEDÉSE STB. (ez lenne a gazdagok inspirálása hogy kevesebbet menjenek kocsival illetve) SZELEKTÍV GYŰJTŐK ADNÁNAK NÉMI PÉNZT HA A SZEGÉNYEK VISSZA VISZIK A SZELEKTÍV ÜVEGEKET ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ DOLGOKAT PAPÍROKAT ÉS A LEG FONTOSABB HOGY MŰANYAGOT ( így sok szegény 1. Nem műanyaggal tüzelne ezzel szenyezve környezetet) 2. Lenne kis ösztönzés a dolgokra. 3.CSINALNÁNAK KIMÉRŐS BOLTOKAT. 4. KÖZMUNKÁN SEPRÉS HELYETT ZÖLDSÉGEK ÉS GYÜMÖLCSÖK AKÁR ÁLLATTARTÁS IS LENNE
egyre több hasonló vírus várható, ha a környezetet tovább szennyezzük, tovább szűkülnek a természetes élőhelyek NAGYON HELYES NAGYON HELYES. MÁR ALIG VÁROM. ÉN MÁR BELE FÁRADTAM NEM FOGOM GYŐZKÖDNI AZ EMBEREKET A KÖRNYEZETTUDATOSSÁGRA KOMPOSZTÁLÁSRA STB. FELESLEGES.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!