“Most menjünk körbe, és mindenki meséljen magáról pár mondatban” ezt más is utálja?
Szerintem van amikor jó lehet. Például ha új tanfolyamon hirtelen meg kell ismerned 10-20 embert. (Se kevesebb, se több esetén nincs értelme)
Név, honnan jöttél, miért jöttél, esetleg hobbi, (erről sokan szívesen beszélnek, és így könnyű megtalálni azokat, akik az adott tevékenységetszintén szívesen végzik). Még hogy ismersz-e valakit a csoportból.
Ez a körbemenős dolog valóban kicsit kínos szituáció lehet, de így legalább mindenkiről megtudhatsz valamit (gyakran vannak a társaságban vezető személyiségek, hangos emberek, akik lehet, hogy elterelik a figyelmet a többiekről. Na meg hogyan tudod, hogy valakit érdemes megismerni, ha csak a nevét tudod?)
Utána pedig már van miről beszélgetni. Nekem a legutóbbi ilyen élményem pozitív volt, de értem, hogy miért gondolhatják ezt sokan kínosnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!