Ha kifejlesztenének egy vakcinát, melyet ha beadsz, az összes rossz tulajdonságod megszűnne, beoltatnád magad ?
De miert? Te akkor rossz embernek erzed magad?
Aki meg tenyleg rossz es direkt csinalja, mert abban leli oromet, ugysem adatna be maganak.
Önkéntes alapú lenne, nyilván. Aki akar, megszabadulhat a rossz tulajdonságaitól.
27: Igen, rossz embernek tartom magam.
Csak nem segítettem kifordítani a világot?? o_o
Amúgy vallásos vagy?
"..egyetemes és oszthatatlan erkölccsel NEM mehetsz szembe!" : aha, csak én nem, vagy más sem?...
Én értem, hogy egy kutyát sem érdeklem, de téged sem lehet úgymond "meggyőzni", vagyis hiába válaszolok, úgy sem fogsz egyetérteni velem.(Jó ki vita amúgy, személyeskedések nélkül.)
Bár ez amiatt is lehet, hogy alacsony szinten van a szókincsem, de ez van, elfogadom.
Kedves Kérdező! Miért tűnik úgy, hogy sok mindent tudsz, de semmit sem? (Nem szükséges válaszolni a kérdésemre.)
De ha sikerül egy ilyen vakcinát kifejlesztened, akkor elsők között akarok tudni róla!
(hesteg kilenc)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!