Mit gondoltok a bezzeg emberekről? Van ilyen rokon vagy ismerős?Hogy lehet kezelni?
Figyelt kérdés
Senki sem tökéletes. Mindenkinek vannak hibái, vagy rossz pillanatai, nehézségei.
Akkor jön a bezzeg ember aki,nem is tudom milyen stílusban lehord.
Bezzeg ő megneveli a gyerekét, a te hibád ha a tiéd más.
Szóval ő bezzeg mindig tökéletes.
Segítő szándék az nincs benne.
Csak mindenkit leugat.
2021. jan. 12. 19:33
1/5 anonim válasza:
Semmit. Ha valóban jobban csinálja, akkor azért, ha pedig csak hülye, akkor azért.
2/5 anonim válasza:
Nem szeretem őket. Ha már nagyon zavarnak, legszívesebben elküldeném őket a pics@ba (hálistennek mondjuk nincs ilyen közeli hozzátartozóm).
3/5 anonim válasza:
Pfhu en rengeteg ilyet ismerek. A rokonsagom is ilyen, egytol egyik mindegyik megmondoemberkedik.
5/5 anonim válasza:
Anyám ilyen, amíg vele éltem folyamatosan ezt hallgattam. Bezzeg a Katika 2 ponttal jobb dolgozatot tudott írni. Bezzeg a Jenő versenysportol és viszi haza a sok aranyérmet. Bezzeg az Anitát felvették a legjobb egyetemre. Bezzeg bezzeg bezzeg.
UTÁLTAM és még most is utálom az ilyen embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!