Miért nem örülnek az emberek, ha egy régi ismerős feltűnik újra az életükben?
Figyelt kérdés
És itt most nem negatív vagy érdek ismerősökre gondolok.2020. dec. 20. 16:28
1/9 anonim válasza:
Mielőtt feltűnt, hol volt? Ezt jó lenne tudni, hogy pl. le sem tojt, vagy mondjuk külföldön volt az óceán túlsó partján.
2/9 anonim válasza:
Mert nem érdekel.. biztos le akar húzni. általában akkor jelennek meg ezek az ismerősök, amikor gáz van a házuk táján és látják, hogy nekem meg jól megy.
3/9 anonim válasza:
Azt vettem észre, hogy rengeteg embernek ilyenre nincs ideje. Leszívja őket a napi meló, a negatív hírek és nem akarnak ilyen pluszba időt ölni.
4/9 anonim válasza:
En soha nem tapasztaltam nem orulest. Egyik iranybol sem. Ha valaki meg nem jo tarsasag, nem jo ember, tokmindegy, hogy felbukkan-e vagy ott van mindig.
5/9 anonim válasza:
De ha nem negatív vagy érdek, akkor miért tűnt el az életemből?
6/9 anonim válasza:
Esetleg regi rossz emlekeket is felidezhet, amin mar regota tullepett az illeto es nem akar visszacsuszni.
7/9 A kérdező kommentje:
Az érthető, de nem a negatív ismerősökre gondoltam.
2021. jan. 31. 13:56
8/9 anonim válasza:
Mert be vannak tompulva az emberek, az ilyen facebookos idézetektől, hogy "Ne hiányolj senkit a múltadból, okkal nincsenek benne a jövődben."
9/9 anonim válasza:
Személyfüggő. Ha valakinek van miért örülni, akkor örülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!