Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A K-Pop- vagy az anime-rajongá...

A K-Pop- vagy az anime-rajongás idegesítőbb?

Figyelt kérdés

2021. jan. 12. 15:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
82%
Véleményem szerint az idegesítőbb, mikor valaki erőltetetten kötözködni akar másokkal azért mert azok rajonganak valamiért.
2021. jan. 13. 21:07
 22/31 anonim ***** válasza:
78%

Én szerintem egyik se idegesítő. Miért lenne baj az nekem, hogy a másik éppen a K-popért rajong vagy otthon animét néz.

Az idegesítő, ha ezt nagyon túl tolják, és csak erről tudnak beszélni. Ráadásul megpróbálják ráerőltetni másokra.

Üdv, Egy K-pop és egy anime fan!

2021. jan. 13. 21:33
 23/31 anonim ***** válasza:
92%
"Az idegesítő, ha ezt nagyon túl tolják, és csak erről tudnak beszélni. Ráadásul megpróbálják ráerőltetni másokra." Na ezzel tökéletesen egyetértek.
2021. jan. 13. 21:35
 24/31 anonim válasza:
84%
Sem a K-pop sem az anime rajongással nincsen semmi baj. A baj ott van amikor eszeveszettül próbálják a másikra ráERŐSZAKOLNI, hogy már pedig nézd meg/ hallgasd meg. De ez egyáltalán nem vonatkozik arra, hogy ha pl valaki k-popper akkor bunkó is vagy bármi ilyesmi. Viszont a K-pop sokkal brutálisabb hiszen míg egy anime előre meg van írva, a karakterek meg ugye nem léteznek így őket nem tudják lelki ronccsá tenni a fanok. A 2D-s emberkéknek lelkileg semmi bajuk sem lesz míg az idolok minden mozdulatát figyelik a és mindenre panaszkodni képesek a semmiért. (Mind a kettő közösségben benne vagyok ezt amúgy úgy mondom)
2021. jan. 14. 15:55
 25/31 anonim válasza:
96%

Attól függ, hogy a rajongó mennyire erőlteti a ezeket a dolgokat. Én is mindkét közösség tagja vagyok és alapvetően egyikkel sincs gond, viszont az a tapasztalatom, hogy az anime világa csendesebb, mint a kpopé (pl. fanwarok, szavazások, nézettségek). Azonban ez a két dolog annyiban egyezik, hogy mindkettő keleti, ezért nemigazán lehet őket másban összehasonlítani...

Másrészt akik nem ismerik az iGaZi kpop-ot, csupán csak szidják, hogy "toxikus életstílust keltő", azoknak azért ilyen a véleménye, mert csak bizonyos felkapott MV-ket láttak a műfajból (amik nem is olyan jók és pl. egy underratedebb dal ezerszer jobb), vagy csupán semmit sem láttak.. és anélkül ítélkeznek felette.

És mégegyszer hangsúlyoznám, hogy az, hogy melyik idegesítőbb, azt nem a műfajra lehet fogni, hanem arra, aki ezt erőlteti. Egy műfaj nem tudja erőltetni magát, hahó, csupán csak népszerűbbé tud válni.

2021. jan. 25. 22:12
 26/31 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik sem idegesítő, ha nem erőlteti rá azokra az emberekre, akik nem szeretik az adott műfajt.
2021. febr. 12. 18:19
 27/31 anonim ***** válasza:
58%

26 de a kpop az toxikká tesz! Az anime nem igen!

Azért valljuk be ez kb azaz eset mint a kommunizmus kedvelőknek... AMERIKÁBAN!!! Hogy milyen jó alapokon van mindneki egyenlő és papíron tényleg jól hangzik csak hát a gyakorlatban mindig úgy valósul meg hogy német naci birodalom, szovjet elvtárs, kinai Munkáspárt, és dicső haza észak Korea!

Valahogy mindig az van hogy mindenkitől elveszik a vagyonát és a párt tagok kapják meg valamint sorra mennek a kivégzések milliós szorzókkal…

A kpop is hasonló azaz papíron nem toxic de gyakorlatban már más a helyzet… persze a kpop cégek sem direkt erre gyúrnak rá hogy minnél toxikusabb agymosott előre betanult mozdulatokat cikkeket adjanak el

2021. febr. 12. 18:36
 28/31 anonim ***** válasza:
93%
Ha egyszer nincsen semmi dolgom vele, miert idegesitene? Nem tolja senki az arcomba.
2021. febr. 12. 18:59
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

#27.

Szerintem minden műfajnak vannak elvakult, túlzásba eső rajongói és "átlagos" kedvelői is.

Én például szeretek néhány K-Pop zenét, de nem szoktam túl gyakran beszélni róla és más műfajokat is szívesen hallgatok. :)

Nincs kiplakátolva a szobám K-Pop idolokkal, nem befolyásolja nagyban az életemet.

Szerintem az animések között is akad néhány személy, aki semmi másról nem hajlandó beszélni, csak az animék körül forog az élete.

Igaz, hogy én is több túlzásba eső K-Pop fannal találkoztam, mint "őrült" animésekkel, de nem szoktam előre ítélkezni.

Szerintem minden műfajnak vannak olyan kedvelői, akik rendes, jó fej emberek, szívesen barátkoznék velük és vannak velük ellentétben olyanok is, akiket inkább elkerülnék. :D

Én csak akkor szoktam K-Pop zenét hallgatni, ha nincs olyan személy a környezetemben, aki nem szereti.

Eddig nem sok animét láttam, de egyszer majd tervezek megnézni egyet, hogy legalább tudjam, hogy milyen is. :D

Igyekszem nyitott lenni minden felé, legfeljebb ha nem tetszik az adott dolog, nem próbálkozok vele többet.

Szerintem azokat az embereket tudja egy adott műfaj már-már "mérgezőekké" tenni, akik ezzel próbálnak valamit helyettesíteni az életükben.

2021. febr. 12. 19:14
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
29 igen lényegében igazad van ez mindenben így van de szerintem a számok önmagukért beszélnek mert szerintem te is látod hogy sokkal több a kpop toxic mint az anime toxic vagy egyéb toxic... már csak abból is remekül lehet látni hogy a bts-nek 1 napi nézettsége világ rekordokat dönt minden egyes alkalommal saját magukat döntik meg!!! és ezt úgy hogy van 3 millió fan akik vakulásig és süketülésig hallgatják 0-24-ben csak hogy a srácok legyenek az elsők és az megint durva hogy 3 millió fan megnézi 1200 milliószor a zenéjüket!
2021. febr. 12. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!