Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A K-Pop- vagy az anime-rajongá...

A K-Pop- vagy az anime-rajongás idegesítőbb?

Figyelt kérdés

2021. jan. 12. 15:44
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
90%

Szerény véleményem szerint a K-pop rajongás idegesítőbb.

Én anime fan és K-popper is vagyok egyszerre, így a környezetemből letudom szűrni a reakciókat.

Én úgy vélem, az animével nincs annyi bajuk a kívülálló embereknek mint az Idolokkal, Entertainmentekkel, és a K-popperekkel.

2021. jan. 12. 17:08
 12/31 anonim ***** válasza:
29%
11-es, erről viszont maguk a kpopperek is tehetnek, hogy ennyire utálják őket. Mondoconon szoktam őket látni, és hát... nem akarlak megsérteni, de undorító, ahogy néha viselkednek. Mikor szépen megkéri őket az ember, hogy álljanak el a bejárattól, mert nem lehet közlekedni, jó, hogy meg nem vernek, mert arrébb kell menniük pár métert. És ez sajnos nem az egyetlen probléma velük.
2021. jan. 12. 17:15
 13/31 anonim ***** válasza:
57%
K-pop. Nem bírom hallgatni ahogy más úgy zeng ódákat róla, hogy tudja engem abszolút hidegen hagy, de azért csak fél óráig ez a téma.. :):)
2021. jan. 12. 17:42
 14/31 anonim ***** válasza:
68%
A kpop főleg tinédzser kislányok rajongási köre, de sajnos már beleesnek 10-11 évesek is, akik átveszik a hülyeséget, megy mindig a drámázás a fandomok között, nem bírják elviselni, ha pl más nézeteik vannak valamiről. Ellenben az anime egy sokkal tágabb nézőközönséget vonz be, bármilyen korosztály, nem, ezáltal nem egy szinten reked le a folyamat
2021. jan. 12. 17:50
 15/31 anonim ***** válasza:
85%
Engem aztán egyik sem idegesít. Ha ő ezt szereti akkor szeresse ezt. Én pl a kárpátia és társait nem bírom de oké aki szereti szeresse
2021. jan. 12. 18:32
 16/31 anonim ***** válasza:
90%
Míg az animéknél 2D-s a szereplő gárda, addig a K-Pop-ban valós emberek vannak, rájuk hatnak ezek a fancuccok (pl. shippelés khm..khm..) Dee ettől még a másiknál is idegesítő tud lenni.
2021. jan. 12. 18:57
 17/31 anonim ***** válasza:
82%
Az egyik sem idegesítő. Illetve vannak olyanok, akik másról sem tudnak beszélni csak ezekről, az tényleg néha sok lehet, de oltári nagy hülyeség szerintem így általánosítani. Én mindkettőt szeretem és egészséges felnőtt férfi vált belőlem. Ha meg nem tetszik egyik sem , akkor meg mit fogllalkozol vele? Nem tudom, lehet én vagyok túl fura, de amit nem szeretek az nem is érdekel és nem foglalkoztat. Tegyél te is így.
2021. jan. 12. 18:59
 18/31 anonim ***** válasza:
77%
12-es ez amit leírtál nem kpopper probléma, hanem simán csak bunkó emberekkel találkoztál ennyi. Én is kpop-ot hallgatok, de félre tudok állni, ha útban vagyok és normálisan megkérnek. Ne aggassuk az összes bunkóra azt, hogy kpopper. Köszi.
2021. jan. 12. 19:02
 19/31 anonim ***** válasza:
31%
12-es! Egyetértek, hogy a K-popperekkel is sok a probléma, erről teljesen igazad van. De persze a bunkóság más emberekre is vonatkozik, így 18-assal is egyet értek.
2021. jan. 12. 20:27
 20/31 anonim ***** válasza:
92%
Nem érdekel egyik sem, ha valakinek tetszik hallgassa/nézze, mit bánom én:))
2021. jan. 12. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!