Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért üvölti valaki rendszeres...

Miért üvölti valaki rendszeresen ki a kocsijából falun, amikor elszáguld mellettem, hogy "pikachu villámtámadás"?

Figyelt kérdés

2021. jan. 12. 10:21
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
76%

Hát ez akkor rejtély. Ha tényleg igazak ezek és nem csak beképzeled (már arra gondolok, hogy lehet meg sem történik semmi ilyesmi, csak hallucinálsz, akár drogtól, akár tudatalatti félelemtől, akár mentális betegségtől amiről nem tudsz, érdemes felkeresni pszichológust/pszichiátert mindenek előtt), szóval ha minden ilyen kizárva akkor itt személyes sérelemről lesz szó. Én nem ismerlek szóval nem tudom megmondani, hogy mit követhettél el másokkal szemben. Gyerekkori trauma is benne lehet (oviban elloptad a pokemonos játékát), de millió mást tehettél ami miatt kiszemeltek áldozatnak.

Nyilván ennyit nem ér a dolog, de ha be tudsz ruházni esetleg testkamerára, akár 360 fokost (bár nem tudom annak mennyi az akkumulátor élettartama), ami gyönyörűen rögzít hangot, felveszel 4-5 ilyen esetet és besétálhatsz vele a rendőrségre, hogy X éve ezt csinálják és te ezt zaklatásnak veszed. Sajnos kell hozzá a bizonyíték, addig nem foglalkoznak vele.

De ez drága módszer. Én inkább elengedném helyedben.

2021. jún. 20. 14:21
 32/35 A kérdező kommentje:

#31: Nem hallucinálok, nem drogozok. (Tiniként még arra se tudtak rávenni, hogy 1 slukk cigit elszívjak.)

Egyáltalán miért jut eszedbe ilyesmi, hogy hallucinálok?

Semmit se követtem el ezek ellen. Abban a faluban alig ismerek valakit. Akiket mégis ismerek azoknak a jelentős része már elköltözött messzire.

Oviban kizárt, hogy elloptam volna játékukat ezektől, nem az én korosztályom csinálja ezt a pokémonos hülyeséget. Valamiért főleg általános iskolások vannak ráállva erre a pokémonos rikácsolásra, bár alkalmanként nálam jóval idősebb felnőttek is csinálják.

Rendőrségi ügyet nem akarok csinálni ebből, mivel nem zavar. Az zavar inkább, hogy nem értem miért csinálják ezt. Mivel nem tudom megkérdezni őket, mert beszariak és nem ismerem őket, hogy a későbbiekben megkérdezzem őket (+azt se vágom egyáltalán honnan tudnak a létezésemről), ezért tettem fel itt a kérdést Gyakorikérdéseken.

2021. jún. 21. 15:26
 33/35 A kérdező kommentje:
#31: Amikor ovis voltam még nem is volt berobbanva a pokémon Magyarországon. (Az 1990-es évek második felében jártam ki az óvodát. Ráadásul falun. Szóval kizárt, hogy gyerekkori pokémonos trauma állna a háttérben.)
2021. jún. 21. 15:32
 34/35 mantis religiosa ***** válasza:
100%

Lehet, hogy eddig is beszólogattak mindenfélét, és rájöttek, hogy ez veri ki nálad a biztit, ezért csinálják.

Jegyezd meg a rendszámukat, aztán írd ki a kocsiajtóra a kulcsoddal, hogy nem vagyok pikacsu! Szerintem ez működni fog.

2021. jún. 23. 01:33
 35/35 A kérdező kommentje:

#34: Mivel korábban nem találkoztam velük, ebből fakadóan nem szólogatthattak be mindenfélét.

Anno, amikor az autóssal egyszer összefutottam, akkor olyan gyorsan elspurizott és befordult a legközekebbi sarkon, hogy nem tudtam leolvasni a rendszámát.

Amúgy nem veri ki nálam a hisztit ez a pokémonozás. :D Full semleges nekem ki mut ordibál. Fapofával szoktam az ilyen pokémonos ordibálások után tovább menni, mert számomra neutrális. Csak azt nem vágom, hogy ezt miért csinálják és miért kezdték el.

2021. jún. 23. 13:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!