Miért üvölti valaki rendszeresen ki a kocsijából falun, amikor elszáguld mellettem, hogy "pikachu villámtámadás"?
#24: Az isten szerelmére, nem unatkozom. Miért kell hülyeségeket kitalálni?
Egyszerűen meg akarom érteni, hogy mi ez a pokémon mánia, mert korábban nem volt jellemző a falusiakra. S nem tudom megkérdezni a visítozókat, akik pokémonos témájú marhaságokat kiabálnak be, mert elhúznak, mint a vadlibák, mert úgy tűnik nem képesek face-to-face szembekerülni velem.
Ha ez tényleg igaz, akkor te nálad valami nagyon speciális eset áll fent, mert sehol máshol az országban nem létezik ez és ez személyesen neked szól.
Valószínűleg azért csinálják, mert sárga kabátod vagy pólód van, ezért egy belsős mém alany lettél nekik és ha meglátnak, akkor: "Nézd ott a Pikachu srác".
Ha nem azért, akkor a ""pofád"" úgy néz ki, mint egy hörcsögé. Hörcsög=Pikachu.
Vagy még ha valamiden egy villám jelre hasonlító szimbólum van, azt is el tudom képzelni, hogy amiatt csinálják.
#28: Nem hordok sárga ruházatot és hörcsögre se emlékeztet az ábrázatom.
Villám szimbólumom sincs. +Ha már villám szimbólumom lenne, akkor inkább Harry Potter lennék. Anno, amikor fiatalabb voltam rokonok mondták is, hogy pöppett hasonlítok is Harry Potterre (még szemüvegem is van).
Amúgy... Hetekkel ezelőtt egyik nap mikor a szomszédos kisvárosba tekertem át, s még falun voltam, akkor az egyik kereszteződésnél befordulva a "Pikachu srác" helyett a "Pokémonos srác" kifejezés ütötte meg halkan a fülem. 🤔
Továbbá valamelyik nap a helyi boltban vásároltam és sétáltam haza, mikor jóóó messziről a Pokémon Go-t kezdte el hangosan kurjongatni az egyik kölyök és mellé azt, hogy "fussál, azaz, fussál" vagy valami ilyesmit. Mikor megálltam és körbenéztem nem láttam senkit, akire ráillett volna a hang. (Buszmegállóban futólag láttam általános iskolás suhancokat ücsörögni, de mikor szétnéztem nem láttam senkit se arra. Lehet elbújtak megint. 🤔 Okostelefont nem láttam a kezükben, szóval nem tartom valószínűnek, hogy Pokémon Go-val játszottak.)
Amúgy az a legkülönösebb, hogy csak és kizárólag erre az egy falura jellemző ez a pokémon mizéria. Számtalan más településen megfordulok, köztük sok-sok falun, azonban sehol máshol nem csinálnak tömegesen ilyen pokémonos beszólogatósdit a helyiek. Vajon miért ez az egyetlen olyan falu, ahol ezt csinálják? 🤔
Elgondolkodtató probléma.
Nem is értem, ezek után hogy tudsz nyugodtan aludni?
/legjobb lenne kihívni a TEK-et, vagy panaszt tenni a Warner Bros Picturesnél/ :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!