Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azokat kérdezem, akik valamenn...

Azokat kérdezem, akik valamennyit konyítanak az MBTI-hez: mik lehetnek a magyar YouTube-erek típusai? (Akárkire jöhetnek tippek, minél több embert sikerül besorolni, annál jobb.)

Figyelt kérdés
Megadtam pár előregyártott válaszlehetőséget, hogy nektek ne kelljen leírnotok a szokásos oltásokat kommentben külön.

2021. jan. 9. 10:36
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Fókuszcsoport Ádám szerintem kizárt, hogy xSxJ legyen, állandóan az alkotói megújulás fontosságáról beszél, megkérdőjelezi a tekintélyt és a tradíciókat, kísérletezik, értékeli a kreativitást. Ha tippelnem kéne, talán én is ISTP-t mondanék (Ti-domnak tűnik).

Radics Peti saját bevallása szerint erősen introvertált alkat, nekem meg nincs okom arra, hogy ne higgyek neki, szóval megelőlegeznék egy INFP-t; ha jól láttam, ez alatt a kérdés alatt ez még nem merült fel lehetőségként.

ZSHOW time nem tudom, hogy ESFJ-e, csak abban vagyok biztos, hogy valami extrovertált feeler (ExFx), szóval bármilyen érvet szívesen olvasnék vele kapcsolatban. TRC-re magamtól nem tudom, mit mondtam volna, de az ENFP-nek van értelme.

Puzsér nagyon érdekes karakter, van egy erőteljes ENTJ kiállása első blikkre, de minél több témában hallja őt állást foglalni/nyilatkozni/vitázni az ember, annál szembetűnőbb, hogy mennyit moralizál, mennyire a szívén viseli a társadalom sorsát, úgyhogy én is valami xNFx-nek érzem egyre inkább, lehet, hogy tényleg INFJ.

2021. febr. 3. 23:18
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Radics Peti típusát illetően hozzátenném, hogy a szociális introvertáltság nem feltétlenül jelenti, hogy az MBTI típusa is introvertált. Az ENFP-k között amúgy is sok a szociálisan introvertált, az Ne nem csak emberekkel való kommunikációban nyilvánulhat meg.

Számomra túlságosan Ne humora van, hogy INFP legyen.

2021. febr. 3. 23:34
 23/28 anonim ***** válasza:
#21 Igen, azóta átgondoltam Fókuszcsoport Ádámot, és teljesen egyetértek az ISTP-vel (istj helyett)! :)
2021. febr. 4. 13:09
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes én 100%-ig meg voltam győződve arról, hogy fanmademaker Marci ENTP szerintem teljesen egyértelmű úgyhogy meglepett, hogy itt többen ENFP-nek gondolják.
2021. febr. 19. 22:34
 25/28 Flauram válasza:

Ajjjaj

Légszi írjon rám valaki privibe és vitatkozzunk, mert sokakról nagyon eltérő a személyes megítélésem:D

Jay ESTJ (edzés dogmák, struktúrák, rend az első, kritikus szemléletmód)

Fókuszcs. Ádám ESTJ (ez megérzés alapján tipp, egy ismerősöm alteregója lehetne)

Kövér Georgina ENFJ(?) de nem a sablon enfj, hanem egy 3-as enneagramm típusú

Czibók László INTJ (istp tippeket megértem, de ahhoz meg túl absztrakt gondolatai vannak(Ni) ami dominál a logikusságon(Ti) de az életuta miatt magasan fejlett S-tulajdonságok)

Tari Ádám ENFP (képzeletgazdag, pezsgő, vicces, mindemellett van egy olyan oldala is, amely célratörő és lényeglátó)

Fanmade Marci ENFP

Valentin Torma INTJ (hangsúly az előregondolkodáson, tervek, komplex megértés)

Három Harmad ISTJ (komoly, anti bullshit aura, utálja az inkompetenciát,

Singh Viki music ExFJ (óriási Fe energia)

bennük vagyok talán a legbiztosabb, de a tévedés lehetőségét is fenntartom. Illetve fejtsétek ki ti is, hogy kit miért gondoltok xxxx-nek😁

2021. jún. 27. 19:51
 26/28 Flauram válasza:

Előző vagyok

Az jutott eszembe, hogy

Perjes Kinga isfj, (ezt egy insta kérdezz felelekbe rakta ki)

Dubi Anna xNFP, egy insta kérdezősben megkérdeztem és infp jött ki neki. De én Ne>fi-t látok, ill. Covid alatt töltötte, ki ezért xnfp)

2021. jún. 27. 19:59
 27/28 Flauram válasza:

Megint az előző vagyok, és amint olvasom a többi kommentet, egyre több minden jut eszembe;

Fókcsop Ádám lehet estj, amennyiben ő azt veszi a fejébe, hogy… majd úgy is viselkedik, ahogy azt megszabta magának. Nem minden estj egy őskövet. Szeintem egy 1w9-es. Te-t pomt ebben érzek, hogy felépíti a saját elvrendszerét, és a saját Youtube-ját. Si-t, pedig abban, hogy mindent tapasztalati úton közelít meg.

Ami szerintem biztos, hogy Tx-dom

Mit gondoltok erről?

2021. jún. 27. 20:04
 28/28 anonim ***** válasza:

Oké, mondom a kedvenceim:

- Kennytheone (Retroshock): INFP. Nagyon szépen megfigyelhető a Fi-Ne-Si-Te kombináció (az egész YouTube csatornájának az alapja egy óriási Si). A Ne is tisztán látszik, borzasztóan érdeklődő személyiség, rengeteg új ötlet van a fejében, és rengeteg mindenben kipróbálja magát (a RetroShock! videók meg ordítaak hogy Ne), de nem Ne dom.

A Fi-Te párosítás meg... Kell magyarázni? Beraksz egy Antifaces vagy kritika videót, akármelyiket, és ordít.

- Ungdani: ENFP. Nem vmi extrovertált, de a csatornája egy kirobbanó Ne bomba, egy jó nagy adag Si-vel megtoldva. Egyértelműen Ne dom, a videói koncepcióit elég megfigyelni. Amellett az érzelmi oldalt nézve, a videók tanulságait leszűrve egyértelműen Fi>Fe. A Inkább az animált vlogok utáni videóiból látszik egyértelműen.

- Attis (Tanulom magam): ENTP. Oké, az egyik videójában mondja hogy ENFJ, DE, én 100%-ig biztos vagyok benne hogy a Ti nem a leghátsó funkciója. A legutóbbi kérdezz-felelek live-jából üvölt a Ne dominancia, a Ti-Fe-t pedig magyarázni sem kell.

- Sythex: INTJ. Szintén, Instán lett már közölve hogy ENTP, de ez az ember nem Ne dom. Szó szerint semmi nyomát nem látom a Ne-nek benne, a videói ordítanak arról hogy Ni-Te, vagy talán Te-Ni kombinációt használ. Talán ENTJ, de nem vagyok biztos benne.

- Csabusa: Na benne nem vagyok biztos. Egyszer ő is közölte hogy ENTJ, és ami azt illeti, illene is rá (Te-Ni egyértelmű), de a kreativitása, a folyamatosan jövő ötletei, hogy 100000+1 dologba beleveti magát, hogy állandóan új projekteket hoz létre, amikből sokat be se fejez, ezek olyan erős Ne tulajdonságok.

ENTP vagy talán INTP is játékban.

márc. 21. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!