Miért olyan frusztrált Ayse Gülec?
Nem tudom, hiányzik már egy kemény... neki.
Viccen kívül, amit instán nyomat, az a stílus minősíthetetlen. Mióta ezeket a jóslásos, nem tudom milyen videókat csinálja, azóta youtube-on nem követem. Úgy tűnik nem jött be neki a beautyguruság, nem volt elég pénz és pr ajándék benne, ezért váltott egy olyan dologra, ami eddig nem volt a magyar youtube-on (nem is kár érte), plusz amivel a naív nézőiből pénzt tud kiszedni.
Tiktokon nem tudom szintén, hogy mit csinál, a rabos dolgánál néztem rá utoljára.
Mindenesetre egy megsavanyodott energiavámpír a csaj, nem csodálom, hogy minden barátsága pár hét/hónap alatt véget ér.
Szerintem orr, cici, azt remelem, hogy nem valami testi atalkito a harmadik (mert ugyan ugy folyamat szenved a sulyaval mint en), es nagyon nagy csalodast okozna, ha egyszeruen csak megmutetne a testet. Szerintem az nem ra vallana, bar en mar meg se lepodok a mai vilagban, amikor a Marko Rebeka botoxoltat 22 evesen. 😂
En tamogatom, ha valaki a cicijet csinaltatja meg, mint pl. az Alexa, az orrat mint az Inez, mert azokon nemigen tudsz mashogy valtoztatni, es tenyleg komoly onbizalomhianyt okoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!