Hogy lehet egy felnőtt nő ennyire üres? (Youtube videó)
https://www.youtube.com/watch?v=qSGv6URvmr0
Hogyan lehetséges, hogy valakinek ennyire átlagos ízlése, ennyire átlagos hobbijai, meg átlagos mindene (is) legyen?
Mi az,hogy ennyire üres?
Mitől lenne az?
Az átlagosságot sem értem.Atomfizikával kellene foglalkoznia vagy mivel?
Átlagos hobbi a pszichológia? :D Hát, öhm... Oké.
Ez most csak egy promó kérdés?
Hát nem atomfizikával, hanem mondjuk bármivel, aminek valós társadalmi haszna van.
Hát, lányka körbeutazta 18 évesen Európát, apuci pénzéből. Átlagos hobbi a pszichológia, igen. Rohadt sok ember néz Almási Kittit, meg egyéb celeb, bölcsész pszichológust...
Mit promózna a kérdés? Én ezen a dolgon tökre felhúztam magam, meg miután megmutattam a barátnőmnek, ő is triggerelődött, hogy van 4 csávó és mindegyik milyen érdekesnek találja ezt a lányt, szinte kizárólag azért, mert meg lehet dugni...
Miért, szerinted mit kéne érdekesnek találni?
Vicces, hogy először az volt a baj, hogy átlagos a hobbi, most meg már az, hogy a hobbinak legyen társadalmi haszna. Hát, egyik sem kikötés az ember hobbijánál és általában társkeresésnél sem azt szokta nézni a többség, hogy a másik hobbija mennyire érdekes a társadalomnak vagy mennyi haszna van a társadalomra.
Biztos érdekesebb életed van, ha egy random, ismeretleneket felvonultató műsoron kiakadsz és munkát ölsz bele ezzel kapcsolatban egy kérdés kiírására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!