Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek az Anti...

Mi a véleményetek az Anti Smoke YouTube csatornáról?

Figyelt kérdés

[link]

Engem rendesen felmérgel a tag. Remélem egyszer telibeveri valaki.

2020. dec. 29. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Alapvetően egyetértek vele, mert tényleg pronyó dolog szétdobálni a csikket, meg mások arcába fújni a füstöt, valahogy mégis a legtöbben természetesnek veszik, viszont a stílusa tényleg elég "fontoskodó" vagy nem is tudom hogy írjam le.
2020. dec. 29. 18:48
 2/4 anonim ***** válasza:
93%

Dohányzóként egyetértek azzal, hogy azokra az emberekre rászóljon valaki, akik buszmegállókban, tömegközlekedésen, beltereken rágyújtanak, de ő pont ezeket az embereket nem támadja, kivéve persze ha öregemberekről vagy épp 40 kilós tinisrácokról van szó. A legtöbb videója arról szól, hogy odamegy egy egyedül lévő emberhez, aki senkit nem zavar, mert kb. 20 méterre van tőle a legközelebbi személy, majd panaszkodik neki, hogy őt zavarja a cigifüst... csak a provokálás/kötekedés motiválja, semmi értékrendi vízió.

Ha hozzám jönne oda úgy mint a többiekhez lehet rávernék egyet, pedig nem vagyok agresszív személy, de ezt a fontoskodást nem tűri az egom. Ha tényleg meg akarná mutatni, hogy nem csak nagyfiúnak érzi magát, hanem tényleg kész fellépni az ügy érdekében, akkor egy borsodi vonatról rúgdalná le a cigiző cigeket, nem lerobbant alkoholistáknak szólogatna távolról az aluljáróban.

2020. dec. 30. 00:21
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
2-essel értek egyet én is. Ettől függetlenül szegényt nem kéne bántani, látszódik rajta, hogy autista, akinek valszeg nagyon sokat vertek az osztálytársai
2021. jan. 6. 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:

"Szerintem egy arrogáns ember"

De ez csak szerintem van így

2021. jan. 11. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!