Mi a véleményetek az Anti Smoke YouTube csatornáról?
Dohányzóként egyetértek azzal, hogy azokra az emberekre rászóljon valaki, akik buszmegállókban, tömegközlekedésen, beltereken rágyújtanak, de ő pont ezeket az embereket nem támadja, kivéve persze ha öregemberekről vagy épp 40 kilós tinisrácokról van szó. A legtöbb videója arról szól, hogy odamegy egy egyedül lévő emberhez, aki senkit nem zavar, mert kb. 20 méterre van tőle a legközelebbi személy, majd panaszkodik neki, hogy őt zavarja a cigifüst... csak a provokálás/kötekedés motiválja, semmi értékrendi vízió.
Ha hozzám jönne oda úgy mint a többiekhez lehet rávernék egyet, pedig nem vagyok agresszív személy, de ezt a fontoskodást nem tűri az egom. Ha tényleg meg akarná mutatni, hogy nem csak nagyfiúnak érzi magát, hanem tényleg kész fellépni az ügy érdekében, akkor egy borsodi vonatról rúgdalná le a cigiző cigeket, nem lerobbant alkoholistáknak szólogatna távolról az aluljáróban.
"Szerintem egy arrogáns ember"
De ez csak szerintem van így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!