Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi történne ha nem ébrednek...

Mi történne ha nem ébrednek fel egy három hónapig velem?

Figyelt kérdés
Szerintetek mi történne tegyük fel lefekszem egy ó rá múlva és nem ébrednek fel holnap se vasárnap mi történne ha hónapokig aludjak lefogynak szerintetek vagy egyáltalán miért ébredek fel arra hogy egyek igyál költse M a pénzt semmi eufória nem ér engem 29 éves leszek se csók semmi arra elszívják egy nap másfél csomag cigit és még így is szenvedek hogy visszafogjam magam ? Vagy arra hogy mikor lesz kaepracsony milyen jó lenne ha belehetne állítani az időt hogy mikor jelenik fel és egészen addig aludjunk csak szerintem milyen gondolkodásmód ez!
2021. jan. 8. 23:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Olyan nincsen megörültem teljesen az a baj
2021. jan. 8. 23:50
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
Akkor kérj orvosi segítséget.
2021. jan. 8. 23:52
 13/15 A kérdező kommentje:
Hm az többet ártana mint használná sajnos megtapasztalni anélkül hogy tudtam hogy rosszabb lesz és sajnos rosszabb is lett az a hülye injekció cseszi az agyam
2021. jan. 8. 23:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez hülye? De most komolyan, ez hülye?! 😳😳😳😳😳
2021. jan. 9. 04:07
 15/15 A kérdező kommentje:
miért lennék hülye??
2021. jan. 9. 10:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!