Mi történne ha nem ébrednek fel egy három hónapig velem?
Figyelt kérdés
Szerintetek mi történne tegyük fel lefekszem egy ó rá múlva és nem ébrednek fel holnap se vasárnap mi történne ha hónapokig aludjak lefogynak szerintetek vagy egyáltalán miért ébredek fel arra hogy egyek igyál költse M a pénzt semmi eufória nem ér engem 29 éves leszek se csók semmi arra elszívják egy nap másfél csomag cigit és még így is szenvedek hogy visszafogjam magam ? Vagy arra hogy mikor lesz kaepracsony milyen jó lenne ha belehetne állítani az időt hogy mikor jelenik fel és egészen addig aludjunk csak szerintem milyen gondolkodásmód ez!2021. jan. 8. 23:20
11/15 A kérdező kommentje:
Olyan nincsen megörültem teljesen az a baj
2021. jan. 8. 23:50
13/15 A kérdező kommentje:
Hm az többet ártana mint használná sajnos megtapasztalni anélkül hogy tudtam hogy rosszabb lesz és sajnos rosszabb is lett az a hülye injekció cseszi az agyam
2021. jan. 8. 23:55
14/15 anonim válasza:
Ez hülye? De most komolyan, ez hülye?! 😳😳😳😳😳
15/15 A kérdező kommentje:
miért lennék hülye??
2021. jan. 9. 10:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!