Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek olyanok mint a tyúkok?

Az emberek olyanok mint a tyúkok?

Figyelt kérdés

A tyúkoknál amikor egyik megsebződik, a többi tyúk addig csipegeti a sebet amíg sokkal rosszabb nem lesz az állapota a sebzett tyúknak, minden gyógyulási esélye elfogy, végül kimúlik.

Az emberek is hasonló elven működnek?

2021. jan. 8. 09:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
80%

"A tyúkoknál amikor egyik megsebződik, a többi tyúk addig csipegeti a sebet amíg sokkal rosszabb nem lesz az állapota a sebzett tyúknak, minden gyógyulási esélye elfogy, végül kimúlik."

Én még nem hallottam róla, hogy bizonyos embercsoportok csipegetni kezdték volna a sebesültek sebeit, szóval szerintem nem, nem működnek hasonló elven.

2021. jan. 8. 09:50
 2/20 A kérdező kommentje:

1

Átvitt értelemben. Engedd szabadjára kicsit a fantáziád, hagyj fel a merevséggel, passzív-agresszióval és megvilágosodik az életed!

2021. jan. 8. 09:54
 3/20 anonim ***** válasza:
97%
XD
2021. jan. 8. 10:12
 4/20 anonim ***** válasza:
77%
Vannak emberek, akik az erősebb kutya b@xik elvét vallják. Ez tekinthető annak? Erre gondolsz?
2021. jan. 8. 10:14
 5/20 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem van abban valami amit momdasz, letobb esetben ez fiatalkorban, iskolasoknal jatszodik le, ha az egyik kikezd valakit, akkor a tobbi is elkezd vele szivozni. A gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni.

Felnott korban mar ritkabb esetben talalkozom ilyennel, mert fejlettebb lesz az empatikus viselkedés, en inkabb segitek, minthogy megegyet belerugjak az illetobe. De ha segiteni nem lehet, legalabb ne bantsuk.

2021. jan. 8. 10:21
 6/20 anonim ***** válasza:
60%

"Átvitt értelemben. Engedd szabadjára kicsit a fantáziád, hagyj fel a merevséggel, passzív-agresszióval és megvilágosodik az életed!"

Kezdj magaddal valamit az önsajnálaton kivül is. Nem tesz jót neked ez a megvilágosodásosdi, ha ilyen kérdéseket irkálsz ki tőle.

2021. jan. 8. 10:23
 7/20 anonim ***** válasza:
76%
nem. a felnőtt emberek, bármilyen önzőek is tudnak lenni, sportból nem rúgnak a már földön fekvő emberbe, legfeljebb ignorálják. még ha az inkább gyerekekre jellemző csoportos bullyingot is nézzük, ott sem a másik teljes kicsinálása a cél, hanem egyrészt önbizalompótlás és erőmerítés a másik csesztetéséből, másrészt igazodás a csoporthoz.
2021. jan. 8. 11:23
 8/20 anonim ***** válasza:
59%
Sok esetben igen hasonló. Az emberi történelembe nem ritkák az összetüzések, és általában a leggyengéb jár a legrosszabbúl.
2021. jan. 8. 11:35
 9/20 anonim ***** válasza:
35%

Az emberek nem olyanok, mint a tyúkok. De ennyire szabad fantáziával ez nem érthető meg, mert itt a kötött tudomány dönt.

Egyébként értem: szeretnél a levesbe kerülni. Remélem szólnak nekem előtte...

2021. jan. 8. 12:23
 10/20 A kérdező kommentje:

6

Fontos a tisztán látás! Mi emberek gyarlók vagyunk! Szembe kell néznünk önmagunkkal és alázattal megjavulnunk! Nem vagyunk tökéletesek!

2021. jan. 8. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!