Más is kezd a jelenlegi helyzetben depresszióba zuhanni a gondolattól, hogy a szobában ülve megy el szép lassan a fiatalságotok?
Az még hagyján, hogy nem lehet bulizni, koncertekre járni, ez még tényleg elviselhető DE
- Nem mehetsz moziba
- Nem ülhetsz be a barátaiddal egy kávéra, vagy akár csak egy hamburgerre
- Nem utazhatsz (nekem ez fáj a legjobban)
- Nem mehetsz el edzeni egy edzőterembe, vagy úszni egy uszodába
- Kvázi esélyed sincs belekezdeni egy új kapcsolatba sem, mert hol randiztok? +2 fokban a szabadban a szakadó esőben sétálgattok? Munka után sem lehet normálisan találkozgatni, mert 8-ra otthon kell lenni, nehogy a galambokat, meg a denevéreket megfertőzd az utcán.
Nem tudom, hogy ti hogy bírjátok, de én kezdek teljesen magamba fordulni.
A legszebb, hogy egy olyan vírusról van szó, ami több mint valószínű, hogy rajtam és a hozzám hasonló fiatalokon átmegy vagy tünet nélkül, vagy 2-3 nap köhögéssel és lázzal. Ettől tök jól meg vagyunk védve, cserébe az intézkedésekkel elérik, hogy itthon vegetáljunk, mint egy szobanövény. Én legalábbis így érzem magam.
Regisztráltam már az oltásra is, de mire mind a 7 csoportot beoltják kb év vége lesz, és mivel már közölték, hogy beoltva ugyanúgy tudsz fertőzni, ezért gondolom ezt az egészet elhúzzák még 2-3 évig, és lesz még 3. 4. ... 12. hullám is.
Intro vagyok, de még engem is megborít az egész helyzet. No de nem a mozi,színház hiánya.
Hanem inkább az intézkedések, hogy bárhova megyek(bolt, utca) érezzem rosszul magam... H*lye covid miatt még a buszozásról is lemondtam volna, de hát túl messzire kellett menni, hogy megérje gyalog.(vagyis busz nélkül sokára jutottam volna el oda, ahova menni kellett)
Lennének terveim, elköltözni Bp-re, de hát hogy próbáljam meg? Hostelben nem lehet megszállni, mert minden bizonnyal igazolni kell,hogy üzleti út miatt szállok meg, nem szórakozás célból.
Tehát maradhatok Bp-től távol.
Emellett munkanélküli lettem, tehát kereshetek munkát. És nem szeretnék lehangoló munkát végezni, pedig nagy eséllyel oda fogok eljutni, hiába kapálózok ellene. Bp-n persze jobb lenne a helyzet.
Így meg lehet megkeseredni, elszürkülni, boldogtalanná válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!