Mi a véleményetek az olyan emberekről, akik úgy gondolják, hogy a jelenlegi távolságtartási és létszámbeli korlátozások örökre így maradnak?
Nem tudom, mert lehet, hogy igazuk van, lehet, hogy nem.
Nem minden dolgot tudunk ezzel a vírussal kapcsolatban...
Nos, én pusztán azt gondolom róluk, hogy nem nagyon vannak képben az emberi jellemmel (és a történelmi tényekkel). Számos hasonló szitu volt már a világban, és mivel képtelenség állandó félelemben élni, az emberek nemes egyszerűséggel elfelejtették azok hatásait. Ezeket a korlátozásokat csak folyamatos ellenőrzéssel és szankciókkal lehetne fenntartani, viszont ez komoly gazdasági gebaszhoz vezetne, így aztán nem érdeke a hatalomnak (simán beáldoznak embereket a pénz miatt).
A véleményem e kérdésben az, hogy engem nem zavarnának ezek a korlátozások hosszú távon (szvsz Budapest borzalmas lett mostanra a turisták tömegei miatt), és hajlok arra, hogy egyre több ilyen vírusos probléma lesz a világban, szóval nem tartom ördöktől való gondolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!